Zmáčkněte ESC pro zavření

Samojed

Tipy na vše o Samojed přímo od chovatelů pro chovatele.

Samojed


(samojedský špic, samojedskaja sobaka) Povaha plemene Samojed je velice přátelský, přítulný a inteligentní pes. Má rád děti a je nekonfliktní povahy. Některé prameny uvádějí, ..

Japonský špic


Japonský špic (Nihon Supittsu) Povaha plemene Japonský špic je inteligentní, učenlivý a chápavý pes, výborně se hodí pro psí agility a sporty, protože se rád předvádí. Je veli..

Klubová výstava Samojed klubu


Klubová výstava 2015 + bonitace. Srdečně zveme všechny příznivce Samojed klubu a samojedíků na Klubovou výstavu v Mladé Boleslavi!

Co chcete vědět o Samojed?

Chcete vědět více o Samojed? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Samojed a podobných témat.

Jak pečovat o mokrou srst


Aug 16, 2021 ... Vezmeme-li plemeno jako je samojed či husky, jehož hustá podsada chrání před mrazem a nepřízní počasí, jeho typ srsti není určen k tomu, ...

Tažní psi I: Sibiřský husky


Feb 14, 2019 ... aljašský malamut, grónský pes a samojed velmi často k tahu ve všech jeho variantách – od saní po koloběžky. Všichni tito psi, a zvláště sibiřský ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

18 zabijáckých psů


Jun 12, 2018 ... 22 důkazů, že samojed je to nejlepší, co dalo Rusko světu · Psí ostrov - premiéra 10.5.2018 · Jak asistenční psi pomáhají dětem číst.

Psí spřežení


Jan 1, 2019 ... Z čistokrevných plemen (s rodokmenem posvěceným FCI) jsou to sibiřské husky, aljašský malamut, grónský pes a samojed.

Mushing - sport pro celý rok


Sep 29, 2015 ... ... aljašský malamut, grónský pes nebo samojed. Ti jsou známí svou přátelskou, ale také velmi specifickou povahou samorostů.

Nebrat, nechat, vycvičit


Sep 19, 2014 ... ... moje malá Kulajda je bytostně přesvědčená, že je velká přinejmenším jako samojed (a také že by dokázala sníst stejné množství granulí).

Více toho o Samojed nemáme

Pro další informace o Samojed zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Samojed.