Zmáčkněte ESC pro zavření

Bulteriér

Tipy na vše o Bulteriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Miniaturní bulteriér


Miniaturní bulteriér (minibulteriér) Povaha plemene Miniaturní bulteriér má více z povahy teriéra nežli buldoka. Jsou to živí, hbití a vytrvalí psi. Jsou velmi energičtí a odv..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Kontinentální buldok


Kontinentální buldok (Continental bulldog) Povaha plemene Kontinentální buldok Plemeno psa Kontinentální buldok je snadno vychovatelné. Může být dobrý rodinný společník. Je ak..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Bostonský teriér


Bostonský teriér Povaha plemene Psi rodu bostonských teriérů jsou velice chytří, hraví a mají veselou, živou a vitální povahu. Ovšem vitalita bostonského teriéra je přizpůsobi..

Australský honácký pes


Australský honácký pes (Australien Cattle Dog, Queensland Heeler, Blue Heeler) Povaha plemene Australský honácký pes zdědil všechny dobré povahové vlastnosti svých předchůdců...

Argentinská doga


Argentinská doga (Argentinský mastif, Dogo Argentino, Argentinian Mastiff) Povaha plemene Argentinská doga je ztělesněním toho, pro co byla vyšlechtěna - strážce a ochránce. J..

Americký stafordšírský teriér


Americký stafordšírský teriér (Americký staford, American Staffordshire Terrier) Povaha plemene Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, je to pes vhodný k dětem i do bytu. J..

Co chcete vědět o Bulteriér?

Chcete vědět více o Bulteriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Bulteriér a podobných témat.

Titulek_


Oct 9, 2013 ... Stafordšírský bulteriér je jedním z mála plemen na světě, které má svůj emblém, jedná se o stylizovaný uzel. Tento znak, často nazývaný Stafford ...

Bull sporty


Jan 23, 2014 ... ... (americký stafordšírský teriér), ABT (anglický bulteriér) a SBT (stafordšírský bulteriér) a soutěží se v kategoriích APBT/AST a SBT/ABT.

Canisterapie s bulíkem


Jan 29, 2014 ... Proběhlo několik návštěv a bylo jasno - bulteriér je pes pro mě! První fenka si velice rychle získala celou mou rodinu a stala se lehce ...

II. REKORD BULL SRAZ


Americký stafordširský teriér; Bulteriér; Miniaturní bulteriér; Stafordšírský bulteriér; Dále též americký pitbul – neuznaná plemena (11.).

4. Gentle bull show


Anglický bulteriér je povolen. Děkujeme za pochopení. AKCE JE PRO PSY S PP. Výstavy se nemohou zúčastnit psi s kupírovanýma ušima.

IV. Rekord Bull Sraz 2017


Bulteriér • Miniaturní bulteriér • Stafordšírský bulteriér. Dále též americký pitbul – neuznaná plemena (11.) PLUS american bully a kříženci, ...

Barf - kuchařka


Aug 24, 2014 ... Stafordšírský bulteriér - úplný přehled plemene · Může pes jíst kosti? Domácí játrové sušenky · Probíhající sbírky ...

REKORD: 330 PSŮ BULL PLEMEN V PRAZE!


Jun 23, 2014 ... Americký stafordširský teriér; Bulteriér; Miniaturní bulteriér; Stafordšírský bulteriér; PLUS ještě americký pitbul – neuznaná plemena (11.).

Jak porozumět řeči psího těla


Oct 26, 2014 ... Restartujte svého psa · Trénink je rozhovor... ve kterém má i váš pes co říct · Stafordšírský bulteriér - úplný přehled plemene.

3. GENTLE BULL SHOW


Anglický bulteriér je povolen. Děkujeme za pochopení. AKCE JE PRO PSY S PP. Výstavy se nemohou zúčastnit psi s kupírovanýma ušima.

Pes a dítě


Mar 6, 2014 ... Fiona (stafordšírský bulteriér) k nám přišla ve věku čtyř měsíců a prckovi v tu dobu bylo osm měsíců. Takže v tu ránu jsme měli dvě miminka, ...

Mopsíkový gen


Jul 13, 2021 ... Variabilita sahá od psů s dlouhým čumákem (dlouholebá), jako jsou chrti, až po krátkolebé, mezi které patří mastif a stafordšírský bulteriér ...

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Patří sem třeba dalmatini, akita-inu, americký stafordšírský teriér, bígl, border kolie, boxer nebo bulteriér.

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Už několikrát jsem se setkala s tvrzením, že chůze ze schodů může být pro štěňata, a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá.

Více toho o Bulteriér nemáme

Pro další informace o Bulteriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Bulteriér.