Zmáčkněte ESC pro zavření

Stafordširský bullteriér

Tipy na vše o Stafordširský bullteriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Stafordširský bullteriér


(Staffordshire Bull Terrier) Povaha plemene Stafordšírský bullterier je velmi statečný, nebojácný a houževnatý pes. Je spolehlivý a velice milý společník. Musíme vyvrátit zako..

Americký stafordšírský teriér


Americký stafordšírský teriér (Americký staford, American Staffordshire Terrier) Povaha plemene Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, je to pes vhodný k dětem i do bytu. J..

Titulek_


Oct 9, 2013 ... Stafordšírský bulteriér je jedním z mála plemen na světě, které má svůj emblém, jedná se o stylizovaný uzel. Tento znak, často nazývaný Stafford ...

Co chcete vědět o Stafordširský Bullteriér?

Chcete vědět více o Stafordširský Bullteriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Stafordširský Bullteriér a podobných témat.

Bull sporty


Jan 23, 2014 ... ... (americký stafordšírský teriér), ABT (anglický bulteriér) a SBT (stafordšírský bulteriér) a soutěží se v kategoriích APBT/AST a SBT/ABT.

4. Gentle bull show


... důvodů se výstavy nemohou zúčastnit rasy: Americký pitbulteriér, Americký stafordšírský teriér a Stafordšírský bulteriér. Anglický bulteriér je povolen.

II. REKORD BULL SRAZ


Americký stafordširský teriér; Bulteriér; Miniaturní bulteriér; Stafordšírský bulteriér; Dále též americký pitbul – neuznaná plemena (11.).

Barf - kuchařka


Aug 24, 2014 ... Stafordšírský bulteriér - úplný přehled plemene · Může pes jíst kosti? Domácí játrové sušenky · Probíhající sbírky ...

Jak porozumět řeči psího těla


Oct 26, 2014 ... Restartujte svého psa · Trénink je rozhovor... ve kterém má i váš pes co říct · Stafordšírský bulteriér - úplný přehled plemene.

Mopsíkový gen


Jul 13, 2021 ... Variabilita sahá od psů s dlouhým čumákem (dlouholebá), jako jsou chrti, až po krátkolebé, mezi které patří mastif a stafordšírský bulteriér ...

Jak komunikovat s hluchým psem?


Nov 6, 2015 ... Patří sem třeba dalmatini, akita-inu, americký stafordšírský teriér, bígl, border kolie, boxer nebo bulteriér.

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Už několikrát jsem se setkala s tvrzením, že chůze ze schodů může být pro štěňata, a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá.

Více toho o Stafordširský bullteriér nemáme

Pro další informace o Stafordširský bullteriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Stafordširský bullteriér.