Zmáčkněte ESC pro zavření

Kavkazský ovčák

Tipy na vše o Kavkazský ovčák přímo od chovatelů pro chovatele.

Kavkazský ovčák


Kavkazský ovčák (kavkazský pastevecký pes, kavkazský pastevec) Povaha plemene Kavkazský pastevecký pes je sebevědomý. Nesnese nespravedlnost. Je nezávislý a spoléhá jen sám na..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Útulek Jimlín volá SOS!


Dec 7, 2016 ... BOJAR Evidenční číslo: 6308 Místo nálezu: Postoloprty, Březno u Loun Rasa: nejspíše kříženec kavkazský pastevecký pes a německý ovčák Věk: 3 ...

Co chcete vědět o Kavkazský Ovčák?

Chcete vědět více o Kavkazský Ovčák? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kavkazský Ovčák a podobných témat.

Více toho o Kavkazský ovčák nemáme

Pro další informace o Kavkazský ovčák zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Kavkazský ovčák.