Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak si pro me jeli

Tipy na vše o Jak si pro me jeli přímo od chovatelů pro chovatele.

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pudl střední


Povaha plemene Pudl střední je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný i pro cvičení psích spor..

Opičí pinč


Povaha plemene Opičí pinč je živý, přátelský a chytrý pes. Chová se velmi přítulně a rád se mazlí. Je bezvýhradně věrný svému pánovi a členům rodiny. Je také ostražitý a děje-..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Kanárský chrt - podenco


Kanárský chrt - podenco (Kanárský podenco, Podenco canario) Povaha plemene Kanárský chrt je aktivní, odvážný a učenlivý pes. Není agresivní. Svému pánovi je oddaným společníke..

Irský setr


Irský setr (Irský červený setr, Irish Red Setter) Povaha plemene Irský setr je inteligentní, trochu svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný pes. Z hlediska myslivosti je ovšem v..

Foxhound


Foxhound (anglický honič, anglický foxhound, English Foxhound) Povaha plemene Foxhoundi jsou živí, bezstarostní, přátelští a výjimečně chytří psi. Někdy mohou být umínění a ne..

Faraonský chrt


Faraonský chrt (faraonský pes) Povaha plemene Faraonský chrt se může občas chovat dominantně k psům jiných plemen. K cizím lidem je nedůvěřivý a proto se k nim chová z pravidl..

Appenzellský salašnický pes


Appenzellský salašnický pes (Appenzeller Sennenhund) Povaha plemene Appenzellský salašnický pes je skvělý hlídač, a proto je celkem nedůvěřivý k cizím lidem. Pokud vás nezná, ..

Jak jsme ke štěněti přišli


Aug 12, 2012 ... Cesta nebyla dlouhá, jen jsme pro ni jeli asi cca "5km", ... jí to bude bavit" to přemohlo a navíc, jak jsem si s ní hrála a hladila ji, ...

Co chcete vědět o Jak Si Pro Me Jeli?

Chcete vědět více o Jak Si Pro Me Jeli? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Si Pro Me Jeli a podobných témat.

Jaké náhubky používat?


Sep 20, 2014 ... Sekce: Výcvik a výchova psa / kočky, Potřeby a pomůcky pro psy ... Pes má pouze dvě možnosti, jak si udržovat (snižovat) tělesnou teplotu.

Pan pes


Jun 10, 2017 ... Dali jsme si čas všechno doma připravit a za týden jsme pro něj jeli. Od rána se mi honilo hlavou, jak Bobeš (odhadem 10-12 let) zvládne ...

Terykovo splněné vánoční přání


Jan 10, 2016 ... Pak ale někoho napadlo udělat pro mě událost na facebooku "vánoční přání pro ... Už si se mnou tolik nechtěla hrát a pořád poléhavala.

Barunka – můj útulkový canisterapeut


Mar 13, 2014 ... Jenže jak už to tak bývá, člověk míní a život mění … ... Nejdřív se bála, váhavě obcházela a prohlížela si mě, po pár piškotech usoudila, ...

Jak se o psa starat ekologicky


Dec 13, 2019 ... Pro mě samotnou je ekologie veliké téma a tak není divu, ... Tipy v péči o kočku už jsem vám sepsala zde, teď je čas posvítit si na psy.

Jak naučit psa být doma sám


Oct 9, 2015 ... Z vlastní zkušenosti musím varovat před tím, aby při výchově štěněte ... si do krámu naproti přes ulici přestavovalo pro malého chlupáče ...

Jak “naučit” psa plavat


Jul 3, 2017 ... A začala pro mne telefonátem z kanceláře závodu, že se mění program, a to posunem zkušebního psa na 14.30 a porady vedoucích týmu na 15.30.

Jak jsem vybírala psí postroj - 2. díl


Aug 31, 2015 ... Kamarádka mi řekla, že si mám dát celkově pozor na tři míry, které jsou potřeba pro “složitější” postroje, např. norský postroj, a to: od ...

Jak jsem vybírala psí postroj


Aug 17, 2015 ... Postroj pro psa - pro někoho stále novinka, pro mě dnes už samozřejmost. I když musím přiznat, že do nedávna i můj chlupáč disponoval jen ...

Jak kočce podat prášek


Nov 22, 2016 ... Byla by tedy škoda nechat si všechny tyto nedobrovolně nabyté zkušenosti pro sebe. Tipy na to, jak kočce podat prášek, jsem seřadila od podle  ...

Jak si užít sněhové psí radovánky


Dec 11, 2019 ... A začala pro mne telefonátem z kanceláře závodu, že se mění program, a to posunem zkušebního psa na 14.30 a porady vedoucích týmu na 15.30.

Jak jsme učili první povely


Sep 25, 2015 ... Není tedy od věci si o plemeni něco zjistit. Ačkoli Millanovy metody občas vyvolávají kontroverze, pro mne je důležitá individuální práce se ...

ENZO - Medové dny 1


Jun 21, 2016 ... Vzdáleně ke mně doléhaly hlášky typu: "Ó, jak je sladký. No to je méďa. Můžu si ho pomuchlat?" Jako by nikdy neviděli usnout bobika ...

Mýtus o sněhu a sklovině


Jan 28, 2015 ... Pro mě je to jen další mýtus, který s radostí vyvrátím. ... Jen si raději přečtete i článek Jak snáší zimu pejsek z bytu.

Míšův Oltcítek


Jan 9, 2010 ... Když si mne páníčci pořídili, vlastnili autíčko zvané Oltcit. ... tajně dovezl jako překvapení a dárek pro paničku, jsme jeli na parcelu na ...

Lejdynka v novém domově


Feb 10, 2012 ... Jak trochu povyrostla, tak jsme jí koupili oblečky a vyrazili na ... Možná si někteří z Vás řeknete, že zbytečně přeháním, ale pro mne to ...

Přírodně proti klíšťatům?


Jul 4, 2014 ... Takže já důvody pro jejich existenci nechápu. A čemu nerozumím, to uráží :) Nevím, jak vy, ale já klíšťata prostě nesnáším.

Více toho o jak si pro me jeli nemáme

Pro další informace o jak si pro me jeli zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak si pro me jeli.