Zmáčkněte ESC pro zavření

Kde jsi

Tipy na vše o Kde jsi přímo od chovatelů pro chovatele.

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Příprava na nového člena rodiny


Mít domácího mazlíčka je jedním z nejuspokojivějších zážitků, které může člověk zažít, ale je to také značná odpovědnost. Před rozhodnutím o adopci nebo přivedení domácího ma..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Jsem myšák!


Dec 23, 2017 ... Jsi plamen v mém srdci. Jsi světlo na mé cestě v temnotě. Jsi nejvyšší hvězda. ... A kde jsi ty? Ty, o kterém tak moc sním?

Kdo ví, jak se lidé zamilovávají?


Aug 3, 2017 ... Kde jsi?“ BALI Pes, kastrovaný ... První pohled na jeho dokonalou figuru vám zkrátka musí vnuknout myšlenku: Tak ty jsi můj osobní strážce.

Co chcete vědět o Kde Jsi?

Chcete vědět více o Kde Jsi? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kde Jsi a podobných témat.

Bordeří povídačky


Jan 10, 2018 ... V malebném podhůří kdesi na severu, kde nikdo nikam nepospíchá a kde ... To jsi jako skutečně přeletěla přes zeď, která vede kolem statku?

Gump, pes, který naučil lidi žít


Sep 27, 2019 ... „Aha a kde čeká?“ „To tě nemusí zajímat, ještě bys tam chtěl jít taky.“ To místo jsem neznal, ale to jsem mu nechtěl říct. „Jsi pěkně ...

Darwin zůstal zase sám


Dec 16, 2019 ... Já už nevím, jsem zoufalý, tety to ale nevzdají, nevím, kde berou ten motor, ale řeknu vám, že bych fakt rád jel domů, jenže jenom tam, ...

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Zpočátku ale odměňujte, například pochvalou “ty jsi šikovný” a pohlazením, ... Dnes vám představím kočky z Řecka, kde jsou neodmyslitelnou ...

Anděl na čtyřech tlapkách


Nov 30, 2015 ... ... potom odtáhne škopík do místnosti, kde je sušák, a opětovně mi podává ... se Olga Svatoňová a své fence vzkazuje: "Odettko, jsi mi vším!

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Zpočátku ale odměňujte, například pochvalou “ty jsi šikovný” a ... blogů týkajících se koček obecně, kde můžete najít zajímavé postřehy, ...

Venčení v dešti


Sep 24, 2014 ... A jinak jsi duševně v pořádku? ... potřebuje nějaké to své místo, kde se bude cítit v bezpečí, kde může lenošit, hrát si, škrábat a lézt.

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Zpočátku ale odměňujte, například pochvalou “ty jsi šikovný” a pohlazením, ... Jak a kde můžeme využít vrozeného daru empatie, intuice a.

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Zpočátku ale odměňujte, například pochvalou “ty jsi šikovný” a pohlazením, ... Jak tato disciplína probíhá, v čem je unikátní a kde se s ní.

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Zpočátku ale odměňujte, například pochvalou “ty jsi šikovný” a pohlazením, ... Jistě už jste viděli některé z virálních videí, kde kočky ...

SEBEKONTROLNÍ SPECIÁL


... označení okamžiku "teď to bylo dobře a za to jsi si vysloužil odměnu" ... Praktická cvičení budou probíhat v malé hale, kde budeme přitápět v kamnech.

Jak trénovat přivolání s píšťalkou?


Mar 16, 2016 ... Zpočátku ale odměňujte, například pochvalou “ty jsi šikovný” a ... Proto není ve světě nijak extra oblíbená, až na Skandinávii, kde si ...

Druhý pes


Mar 23, 2014 ... ... i nad tím koupit ti štěně, ale nevěděli jsme, co by jsi na to řekla"? ... Jen tak si seděl a koukal, kde že to vůbec je, když ještě před ...

Zvíře z útulku


Nov 1, 2013 ... Každého zájemce si pečlivě „proklepnou“ – proberou jeho úmysly a možnosti, jak se bude zvířátko mít, kde a jak bude žít, zda už má zájemce ...

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... Poskočíme do let 90tých, kde na nás čekalo hned několik psích talentů. Kdo by neznal rakouskou televizní ... Máš-li psa, jsi boháč.“.

Čenda a Míša


Oct 28, 2014 ... ... aby se ve vteřině dokázal svalit na záda a tím říci „když už jsi ... kdy trávil čas v naprosto opuštěné garsonce, kde mu sem tam někdo z ...

Slavní psi


Mar 27, 2015 ... Poskočíme do let 90tých, kde na nás čekalo hned několik psích ... Máš-li psa, jsi boháč.“ ... Kde se kočky nechávají nejraději hladit?

Více toho o kde jsi nemáme

Pro další informace o kde jsi zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o kde jsi.