Zmáčkněte ESC pro zavření

Kdyz jsem byl stene

Tipy na vše o Kdyz jsem byl stene přímo od chovatelů pro chovatele.

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Šiba Inu - Shiba


Povaha plemene Šiba inu je ostražitý a upřímný pes. Neustále si vyžaduje pozornost svého okolí, chce, aby se vše točilo kolem něj. Na každý neznámý zvuk, neznámého člověka neb..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Sealyhamský teriér


(Sealyham teriér, Sealyham terrier) Povaha plemene Sealyhamský teriér je velice dobrý společník. Pokud však není dobře veden od štěněcího věku, dokáže být tvrdohlavý, umíněný ..

Saarlosův vlčák


(Saarloos Wolfhound) Povaha plemene Saarlosův vlčák nezapře povahu svých předků. Vlčí povaha převažuje v jeho genech a má sklony k tuláctví a nevyrovnanému chování. Pes velmi ..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Štěňata a agility


Jun 29, 2015 ... Jak jsem trénovala Waye, když byl štěně. Napíšu o tom, jak jsem trénovala Waye, ale spíš bych měla zdůraznit, jaké chyby bych už nikdy ...

Co chcete vědět o Kdyz Jsem Byl Stene?

Chcete vědět více o Kdyz Jsem Byl Stene? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kdyz Jsem Byl Stene a podobných témat.

Štěňata a agility - bez překážek


Sep 25, 2015 ... Protože jsem s tím začínala, když byl Way ještě dost mladý a na nic jsem nespěchala, vydrželo mi to skoro půl roku. Way se tak perfektně naučil, ...

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Když jsem si pořizovala štěně, chtěla jsem s ním jezdit na výstavy, akce, ... Pes, který není zvyklý na klec, by v ní byl silně frustrovaný, ...

Problémový pes snadno a rychle - 4.


Mar 17, 2014 ... Obvykle když toto někomu vysvětlím, začne se psem cukat a někdy se snaží ... Sám jsem byl překvapen, jak rychle dokázala fenka pochopit, ...

Štěňata a agility - zdraví


Jul 26, 2015 ... Štěně a agility - odkdy začít cvičit. S Wayem jsem dělala nízkou kladinu a áčko už někdy ve třech měsících, pak jsem s tím zas na čas ...

Hry se psem


Jan 25, 2015 ... Je třeba začít v klidu, když je pes vyvenčen a nic ho nerozptyluje. ... Zvlášť jsem ji na zemi naučila přinášet - byl to pouze povel, ne hra ...

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... Dokonce jsem se setkala s jezevčíkem, který byl údajně právě z tohoto ... může být pro štěňata, a pro malá plemena i v dospělosti, nezdravá.

Problémový pes snadno a rychle – 12.


Oct 2, 2014 ... Štěně se musí naučit reagovat na mnoho nových situací, a čím dřív s ... Při návratu je důležité, aby byl pes v klidu, který mu návratem ...

Když zazáří šťastná psí hvězda


Dec 8, 2018 ... Neměl pořádnou boudu a psychicky na tom byl špatně. Sice jsem původně chtěla štěně a navíc fenu, ale znáte to. Paní Milada Uhrová, která mu ...

Život s hluchým psem


Apr 4, 2014 ... Jake byl moje štěně už skoro třičtvrtě roku před tím, než se vůbec narodil. ... A tak jsem musela jít do školy – bez psa, jako bez duše.

Problémový pes snadno a rychle - 9.


Jul 7, 2014 ... A z bezproblémového psa byl najednou pes velmi problémový! ... když si na víkendu pro štěňata půlroční akita, která v pátek dorážela na ...

Brix čeká na svou báječnou rodinu


Feb 8, 2019 ... Když jsem byl maličké roztomilé žíhané štěňátko, rozplývali se nade ... Jako štěně byl odebrán bezdomovcům a teď po dvou letech hledá znovu ...

Bázlivý pes


Oct 7, 2015 ... Když jsem si brala moji alaskanku Jane, honilo se mi hlavou, ... si vzala vrozeně spíše bázlivé a nejméně odvážné štěně z celého vrhu.

Venčení v dešti


Sep 24, 2014 ... Není ani tak hrozné, když vám pes zmokne, jako když zůstane mokrý. ... Když byla Kulajda štěně, dělala jsem tu chybu, že jsem čekala, ...

V hlavní roli Toník


May 4, 2014 ... Pro krásné přítulné štěně, které jsem chtěla na canisterapii, jsem jela až ... Pro jeho křehkou povahu by byl pro něj pobyt v útulku smrtí.

Problémový pes snadno a rychle - 6.


May 10, 2014 ... Sám vím, jak jsem byl někdy překvapen, když jsem před lety začal cvičit s jinými ... O vycházkách se obvykle „strojům na štěňata“ ani nezdá, ...

Více toho o kdyz jsem byl stene nemáme

Pro další informace o kdyz jsem byl stene zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o kdyz jsem byl stene.