Zmáčkněte ESC pro zavření

4

Tipy na vše o 4 přímo od chovatelů pro chovatele.

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Co chcete vědět o 4?

Chcete vědět více o 4? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají 4 a podobných témat.

Svatomartinská čelovková 4


Svatomartinská čelovková 4, Psí akce, PESWEB. ... Živé Sokolovsko z.s. a obec Jindřichovice Vás srdečně zvou na čelovkový 4 hodinový terénní běh či chůzi.

Speedmaster 4


Jul 30, 2016 ... SPEEDMASTER 4 je tady a bude to závod,který bude na dostihové dráze v MLADÉ BOLESLAVI na 345 metrů.Lze hlásit VŠECHNA plemena.

4. ročník - Zimní závod


4. ročník - Zimní závod ... Kategorie bude otevřena v případě nejméně 3 závodníků. Po celou dobu závodu bude k dispozici kantýna. Na psy jsou k dispozici ...

4. Veselská voříškiáda


4. Veselská voříškiáda. Místo konání: ZKO Veselí nad Lužnicí. Odkaz: https://www.facebook.com/events/254893302160165/. Termín: 29.8.2020 - 30.8.2020.

4. Novohradská voříškiáda


Penzion Na celnici Nové Hrady Vás zve na 4. NOVOHRADSKOU VOŘÍŠKIÁDU. Spousta soutěží, legrace a zábavy a tolik krásných pejsků pohromadě!!

Falcův memoriál - 4.ročník


Tradičně první neděli v listopadu, tj. 1. listopadu 2015, uspořádáme v Psí školičce BaF v Kovalovicích školní závod - Falcův memoriál, tentokrát již 4.

Fotovenčení vol.4


Fotovenčení vol.4 ... Letos už po čtvrté se potkáme na tradičním letním setkání na planýrce. Přijďte se vyfotit, popovídat si a strávit hezké odpoledne :) Letos ...

Krajinou Jakuba Krčína 4. ročník


Doghiking bychom mohli definovat jako výlet s prvky dogtrekkingu. Dogtrekking je extrémní vytrvalostní sport se psem, který spočívá v absolvování trasy přírodou ...

4. Jihočeské závody obedience


4. Jihočeské závody obedience ; Termín konání: 4.6.2016 ; Místo konání : České Budějovice, V Hluboké cestě (Velký cvičák vedle kruhového objezdu) ; Pořadatel: ...

4. Bydžovská jumpiáda


4. Bydžovská jumpiáda, Psí akce, PESWEB. ... 4. Bydžovská jumpiáda. Místo konání: Nepolisy. Kontakt: agilitynovybydzov@gmail.com.

4. Sraz pejskařů Liberec


4. Sraz pejskařů Liberec. 31. srpenv 14:00. Vezměte pejska a pojďte ho s námi vyvenčit! Uvítáme všechny pejsky tvarů, barev i velikostí.

Problémový pes snadno a rychle - 4.


Mar 17, 2014 ... Velmi často bývá problémem štěkání z nudy, zejména pokud majitel nevěnuje psovi v danou chvíli dostatečnou pozornost. Pokud se pes nudí, první, ...

10+1 Mýtus o klikrtréninku


May 4, 2017 ... 4. "Moc dlouho trvá vysvětlit psovi co kliknutí znamená." - Naklikání a vysvětlení principu klikrtréninku je ve většině případů velmi rychlý ...

4. Bull Sport Seminář pro začátečníky


4. Bull Sport Seminář pro začátečníky · Líbí se Vám bull sporty a nevíte jak začít ? Naučíme Vás jak správně, efektivně a hlavně bezpečně připravit Vašeho psa ...

Bady je prostě Bady 4


Nov 17, 2011 ... Ono se to hezky řekne, aby páníček byl důsledný a přísný. Jojo, ale já to asi neumím, protože jsem neměla to srdce vyhazovat Bada z postele ...