Zmáčkněte ESC pro zavření

Anglický setr

Tipy na vše o Anglický setr přímo od chovatelů pro chovatele.

Anglický setr


Anglický setr (English Setter) Povaha plemene Je to pes vhodný do rodiny a k dětem. Dá se snadno vycvičit a je ze všech setrů nejklidnější a nejméně komplikovaný. Je to klasic..

Anglický špringeršpaněl


Anglický špringeršpaněl (Špringršpaněl, English Springer Spaniel) Povaha plemene Anglický špringršpaněl je přátelský pes, který je veselý, ale klidný. Dobře se hodí do rodiny ..

Anglický buldok


Anglický buldok (English Bulldog) Povaha plemene Šlechtěním se podařilo bojovníka změnit v kamarádské, mírumilovné až apatické zvíře. Anglický buldok je přátelský, trochu tvrd..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Norský buhund


(Norsk Buhund, anglicky Norwegian Buhund) „Buhund je ostražitý ochránce domova i stáda!" Norsky znamená slovo BU kůlnu nebo chlév a to napovídá k jaké práci se plemeno používa..

Kudrnatý retrívr


Kudrnatý retrívr (Curly coated retrívr) Povaha plemene Tento přátelský pes je dostatečně inteligentní, aby přesně pochopil, co je po něm žádáno, a většinou to beze zbytku spln..

Erdelteriér


Erdelteriér Povaha plemene V porovnání s dalšími teriéry je erdelteriér klidnější a vyrovnanější povahy, což ale neznamená, že je to líný a pasivní pes. Právě naopak - jeho po..

Trimování – víte, jak na to?


Aug 21, 2016 ... Po 3 měsících se odrůstající srst stává tenčí a světlejší na rozdíl od krásné zdravé černě zbarvené srsti. Anglický setr ...

Co chcete vědět o Anglický Setr?

Chcete vědět více o Anglický Setr? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Anglický Setr a podobných témat.

Jak zajistit vodu pro psa v zimě?


Pes musí mít po celý den přístup k čerstvé pitné vodě. Zejména u psů, kteří jsou krmeni granulemi, je naprosto nezbytné, aby nebyli delší dobu bez pití.

Více toho o Anglický setr nemáme

Pro další informace o Anglický setr zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Anglický setr.