Zmáčkněte ESC pro zavření

Foxhound

Tipy na vše o Foxhound přímo od chovatelů pro chovatele.

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Foxhound


Foxhound (anglický honič, anglický foxhound, English Foxhound) Povaha plemene Foxhoundi jsou živí, bezstarostní, přátelští a výjimečně chytří psi. Někdy mohou být umínění a ne..

Anglický foxhound


Anglický foxhound (anglický foxhaund, English Foxhound) Povaha plemene Foxhound je energický, silný pes, který pro svůj život potřebuje především dostatek pohybu. Nehodí se pr..

Americký foxhound


Americký foxhound (Foxhound, fox hound, American Foxhound) Povaha plemene Protože to je lovecký pes zvyklý žít ve smečce, velmi dobře se snese s ostatními psy, ale i lidskými ..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Pointr


(English Pointer) Povaha plemene Pointr je často přezdíván králem loveckých psů, ale je vhodný i jako rodinný přítel. Je to pes ušlechtilé, jemné a laskavé povahy. Svému pánov..

CACIT Dobříš 2014


Místo ovcí, které mohou být „nedostatkové zboží“, se pasou gymnastické míče. Mondiorong: Jana Kulísková a Attila de Alphaville Bohemia, Lenka Kordová a Foxhound ...

Co chcete vědět o Foxhound?

Chcete vědět více o Foxhound? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Foxhound a podobných témat.

Jak připravit psa na podzim


Sep 13, 2019 ... Dny se krátí a teploty klesají, podzim pomalu přichází. Nejen naše, ale i psí imunita dostane změnami počasí zabrat.

Psí plemena vhodná pro seniory


Feb 17, 2020 ... Pes svou přítomností rozzáří ✓ život seniorům. Přečtěte si v našem článku, jaká nenáročná plemena jsou pro seniory vhodná.

Den zvířat


Aug 30, 2019 ... Petr Sokolík /autor projektu/ vždy cítil a vnímal, že nejen psi a kočky potřebují pomoc, stejně tak cítí emoce jako strach, bolest a milují a ...

7. ročník Den psa


7. ročník Den psa · Fotogalerie organizátora · Odkazy na fotky účastníků akce · Naplňte misky · Nejbližší akce · Akutní adopce.

Více toho o Foxhound nemáme

Pro další informace o Foxhound zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Foxhound.