Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak často

Tipy na vše o Jak často přímo od chovatelů pro chovatele.

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Holandský pinč


Holandský pinč (Hollandse Smoushond) Povaha plemene Holandský pinč je velmi veselé a hravé plemeno povahou podobné teriérům. Je velmi aktivní a snadno se učí. Velmi dobře vyc..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Ainu Ken


Ainu Ken Charakter plemene Ainu-ken je nebojácný a inteligentní pes. Velmi snadno se cvičí a je poslušný a oddaný svému pánovi. Někdy může být problém s jeho svéhlavostí a do..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Východosibiřská lajka


Povaha a charakter východosibiřské lajky Východosibiřská lajka je klidné a vyrovnané povahy. Je velmi inteligentní a snadno se učí. Rychle si zvyká a není pro ni problém žít i..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Velškorgi - Cardigan


Povaha plemene Velškorgi Cardigan se velice brzy váže na svou rodinu, vytváří si opravdu silné pouto a poté se stává věrným a oddaným společníkem. I přes malý vzrůst mu nechyb..

7 důležitých informací o hárání fen


Feb 5, 2020 ... Jak často fena hárá? Hárání se u jednotlivých plemen může lišit. Nicméně nevykastrovaná fena obvykle hárá dvakrát ročně, přibližně každých ...

Jak je to s čistotností


Jan 28, 2017 ... Jenže nešťastný psík pak doma hledá takový povrch, který se nejvíce podobá jeho ztracenému záchodu. Často je to koberec nebo i vlastní pelíšek.

Co chcete vědět o Jak často?

Chcete vědět více o Jak často? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak často a podobných témat.

Kočičí česání


Oct 5, 2017 ... Jak často je kočku třeba kartáčovat pak záleží na ročním období, místě pobytu i typu srsti kočky. Větší pozornost bude třeba kožíšku věnovat ...

Agility - Jak na závodech opravovat zóny


May 28, 2017 ... Nestačí tedy jen přemýšlet, jak zónu opravit na závodě, ale jak především v tréninku vyřešit, aby ji už neskákal. Často na závodech lidi psa ...

Jak moc je moc pohybu pro psa?


Dec 16, 2022 ... Ve své praxi se často setkávám a pečuji o psy, u kterých právě díky nevhodnému pohybu, či prostřednictvím určitého typu pohybu, došlo v průběhu ...

Jak se starat o placatý čumák?


Mar 13, 2019 ... Buldočci a další placatky často trpí na alergie a s tím spojené problémy s kůží, dysplazií kyčlí, brachycephalickým syndromem – problém s ...

Jak zvládnout separační úzkost psa?


Dec 9, 2022 ... Zvládne to pejsek nebo bude štěkat a vyvádět? Takzvaná separační úzkost není jen záležitostí lidí, ale i zvířat, která jsou na nás často velmi ...

Anální žlázky


Jul 9, 2014 ... Jak často se mají anální žlázky čisit? (Kdy je má čistit páníček, kdy veterinář). Toto je často diskutovaná otázka a jsou na ni samozřejmě ...

Jak dobře vybrat štěně u chovatele


Jan 12, 2017 ... CHOVATEL je sympaťák, kterému se dá věřit · byla štěňata často brána do rukou a chována? · jsou zvyklá hrát si s člověkem? · mají štěňata dobrou ...

Jak pečovat o srst domácích hlodavců


Feb 20, 2017 ... Šikovným chovatelům postačí běžné kleštičky na nehty. Máte doma nějakého hlodavce? Jak často mu čistíte srst a co k tomu používáte?

Jak přežít Silvestra s mazlíky


Dec 30, 2016 ... Ať už máte doma kočku nebo psa, Silvestr pro vás asi není tím nejpohodovějším svátkem. Mazlíci se často bojí hluku a záblesků, ...

Jak nakopnout (nejen) psí imunitu


Mar 23, 2020 ... Narušujeme ji nepřirozenou a nevyrovnanou stravou, umělými vitamíny, dochucovadly, konzervanty a barvivy. Jak vám často opakuji, dobrá imunita = ...

Více toho o jak často nemáme

Pro další informace o jak často zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak často.