Zmáčkněte ESC pro zavření

Co

Tipy na vše o Co přímo od chovatelů pro chovatele.

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Příprava na nového člena rodiny


Mít domácího mazlíčka je jedním z nejuspokojivějších zážitků, které může člověk zažít, ale je to také značná odpovědnost. Před rozhodnutím o adopci nebo přivedení domácího ma..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Co chcete vědět o Co?

Chcete vědět více o Co? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Co a podobných témat.

Můj pes si dělá co chce. Co s tím?


Feb 8, 2016 ... Tak, abyste psa mohla pustit z vodítka bez toho, aby se stal neovladatelným a dělal si, co chtěl. Vašemu psovi evidentně chybí volný pohyb a ...

Co dělat, když se dva psi poperou


Feb 12, 2014 ... Co dělat když se dva psi poperou? Každý, kdo chodí několikrát za den se svým psem na procházku, se setká se situací, že jeho pes není jinému ...

Co se dá s clickerem dělat - Shaping


Jul 11, 2014 ... Za co psovi kliknete, to pak bude dělat. Představte si, že jste fotograf, clicker je spoušť aparátu a cvik, který se pes naučí, je fotka.

Co dělat, aby neútočil na jiné psy?


Jun 17, 2016 ... Co to znamená? Pokud psa naučíme nějaký cvik a tento cvik umí pes spolehlivě (to znamená vždy a všude, ne jen doma) provést na náš povel, můžeme ...

Týrání zvířat - Co můžu dělat?


Nov 10, 2016 ... Týraní zvířat - co dělat. 1) Pokud se domníváte, že by se dalo s majiteli zvířete rozumně domluvit, zkuste to. Jedná se hlavně o případy, ...

Týrání zvířat - Co můžu dělat?


Nov 10, 2016 ... Týraní zvířat - co dělat. 1) Pokud se domníváte, že by se dalo s majiteli zvířete rozumně domluvit, zkuste to. Jedná se hlavně o případy, ...

Jak se připravit na štěně


Jul 17, 2017 ... A co by tedy mělo v této výbavičce být? Jednoznačně obojek (nebo ideálněji postroj), vodítko, misky, hračky (ne jednu, ne dvě, prostě hračky), ...

Více toho o co nemáme

Pro další informace o co zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o co .