Zmáčkněte ESC pro zavření

Les

Tipy na vše o Les přímo od chovatelů pro chovatele.

Kavalír King Charles Španěl


Kavalír King Charles Španěl Povaha plemene Tento malý španěl je především psem společenským, ale díky svým schopnostem a vlastnostem se hodí téměř pro každého. Kavalír king Ch..

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Západosibiřská lajka


Povaha plemene Západosibiřská lajka je vyrovnaná, věcná a nekomplikovaná. Plemeno je přátelské a disponuje značnou inteligencí. Poměrně snadno se učí a ráda pracuje. Vychází ..

Kromforlaender (Kromforländer )


Povaha plemene Kromforländer má mimořádně dobré vlastnosti. Dobře se snáší s jinými psy, vychází dobře s dětmi. K neznámým lidem se chová spíše zdrženlivě. Kromforländer je s..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vydrař


(Otterhound) Povaha plemene Stejně jako většina psích plemen používaných k lovu, i vydrař je vhodným rodinným společníkem a věrným přítelem. Povahu má milou a přátelskou, poku..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Vendéeský hrubosrstý baset


Povaha plemene Vendéeský hrubosrstý baset patří mezi nenáročné psy. Jedná se o velice živého, aktivního, rychlého a pohyblivého lovce s dobrým hlasem, přesto je i společenský..

Pole a les pro lovecké psy


Lze se účastnit i se psem s reakcí na střelbu - po dohodě. Kdy a kde : Pole: 15.11.2015 9-12 hodin, honitba u Kopřivnice – max 4 psi; Les: ...

Jak se psem bez úhony do lesa


Nov 10, 2013 ... Les, louky a pole mají svého majitele a jen ten je oprávněn vám povolit venčení psa bez omezení. Nicméně i tak ani vy, ani váš pes nesmíte ...

Co chcete vědět o Les?

Chcete vědět více o Les? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Les a podobných témat.

Slyšeli jste o Lesu psích duší?


Feb 17, 2020 ... V Choceradech na Berounsku se na ploše jednoho a půl hektaru rozkládá Les psích duší. Tento unikátní projekt má posloužit přírodě i lidem, ...

Nikdy neříkej nikdy


Jun 4, 2012 ... Panička v autě: „Celej den se vykecáváš na návštěvě a co ten nebohej pes? Vůbec nebyl na pořádný procházce. Zastav, tady je krásnej les, ...

Udržte si přírodu na uzdě


Jun 30, 2015 ... Jenže les není město a je třeba hrát podle jiných pravidel. Jak si tedy proti sobě nepoštvat pány lesa a současně si vycházku užít?

Rrrrrrrrruce prrrrrryč!


Oct 17, 2017 ... Myslím, že i teď se zvedl celý les rukou, není to tak? Protože to, že je jeden psem automaticky neznamená, že miluje drbání za ušima od ...

Teplický půlmaraton


... a lesoparku i dlouhé přeběhy přes louky (podrobně v mapě závodu), poměr mezi úseky zpevněnými (asfalt/beton) a nezpevněnými (les/louka) je 50/50.

PSORIENŤÁK II


Místo konání: Občerstvení u rozhledny Bára, městský les Podhůra, Chrudim. Kontakt: Alena Zbožínková, alena@nucicka-smecka.cz.

Teplický půlmaraton


... při běhu v srpnu - novinka závod štafet (úseky 5km, 7km, 9km). Městský krosový běh, město, louky, les, výběh na hrad Doubravku www.teplickypulmaraton.cz.

Ideální psí léto


Jul 22, 2021 ... Ideálním cílem procházky je les a lesní cesty, kde je příjemné klima, stín a není rozpálený povrch, kvůli kterému by vašeho psího kamaráda ...

V Ostravě se psem


Sep 4, 2020 ... Ať už je to les, nebo nějaký park či louka, v dnešní době už najdete mnoho psích dvorků a parků, kde jsou různé překážky a výběhy speciálně ...

Moldavský půlmaraton


Moldavský půlmaraton. podzimní kros po hřebeni Krušných hor, běh barevnou přírodou, možnost běhu se psem, různé trasy 21km/12km/6km ... louky, les, ...

Po stopách prvních pomocníků


Sep 21, 2015 ... První systematický pokus trénovat psy pro pomoc nevidomým byl popsán kolem roku 1780 v pařížské nemocnici pro nevidomé Les Quinze-Vingts.

Matty alias Matýsek


Aug 28, 2015 ... Jsem takový psí běženec, odchytli mě u hranic s Rakouskem začátkem letošního roku, kde jsem se toulal a živil, jak se dalo nebo spíš co les ...

Canine Interplay I.


Venčení psů je povoleno mimo závodní plochu - nedaleký les k dispozici. Majitel je povinen uklízet po svém psovi v prostoru Psince.

Kam se psem v Praze


Mar 3, 2021 ... Tento obrovský les Vás na chvíli pocitově dostane mimo Prahu. Budete si připadat jako někde v horách a vůbec ne jako v hlavním rušném městě.

Aportování snadno a rychle. Jak na to?


Oct 19, 2021 ... Zvolte les, park nebo vodu. Nezapomeňte si s sebou vzít také cestovní misku s vodou. Aportování je spíše kratší zábavou a je lepší ji během ...

Kam na výlet se psem v Plzeňském kraji


May 2, 2021 ... Český les skýtá mnoho zákoutí, které stojí za viděnou. Jde o geomorfologické pokračování Šumavy. Nespočet turistických tras a cyklostezek ...

Kdyz utulek je vic, nez utulek...


Feb 3, 2013 ... Dogs Trust se nachazi na zapadu Londyna, ve ctvrti Uxbridge. Obrovska farma s velikym pozemkem, nekolik vybehu, les, misto pro agility a misto ...

Jak zabavit psa v karanténě


Apr 2, 2020 ... V Choceradech na Berounsku se na ploše jednoho a půl hektaru rozkládá Les psích duší. Tento unikátní projekt má posloužit přírodě i lidem, ...

Více toho o les nemáme

Pro další informace o les zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o les.