Zmáčkněte ESC pro zavření

Irský teriér

Tipy na vše o Irský teriér přímo od chovatelů pro chovatele.

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Irský teriér


Irský teriér (Irish Terrier, Irish Red Terrier) Povaha plemene Irský teriér je vyhlášený svou odvahou, temperamentem a oddaností. Je rychlý, vytrvalý a silný. Provází ho také ..

Americký stafordšírský teriér


Americký stafordšírský teriér (Americký staford, American Staffordshire Terrier) Povaha plemene Ačkoli se to na první pohled nemusí zdát, je to pes vhodný k dětem i do bytu. J..

Stafordširský bullteriér


(Staffordshire Bull Terrier) Povaha plemene Stafordšírský bullterier je velmi statečný, nebojácný a houževnatý pes. Je spolehlivý a velice milý společník. Musíme vyvrátit zako..

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Parson Russel Teriér


Povaha plemene Parson Russel Terrier je velice živý, aktivní a neúnavný pes. Celý den srší energií, za vším běhá, zajímá se, co se kde děje. Pokud nemá s čím si hrát, najde si..

Irský červenobílý setr


Irský červenobílý setr (Irish Red and White Setter) Povaha plemene Irský červenobílý setr je lovecký pes pro lov se střelnou zbraní zejména na poli. Při práci je jemný, jistý,..

Glen of Imaal Teriér


Glen of Imaal Teriér (Irish Glen of Imaal Terrier) Povaha plemene V mládí je Glen of Imaal teriér neúnavný, svéhlavý, odvážný, veselý a neustále dobře naladěný. V dospělosti j..

Australský teriér


Australský teriér (Australian Terrier, aussie) Povaha plemene Australský teriér podědil všechny žádoucí vlastnosti teriérů a říká se, že je to „nejkvalitnější křížený teriér"...

Americký pitbulteriér


Americký pitbulteriér (Pitbul, American Pit Bull Terrier) Povaha plemene Americký pitbulteriér je mírumilovný k lidem a zcela oddaný své rodině. Dokáže ji bránit i za cenu ztr..

Grifonek bruselský


Grifonek bruselský (Griffon Bruxellois, Brussels Griffon) Povaha plemene Bruselský grifonek je velmi živý, ostražitý a pozorný pes. Miluje svého pána, je rád středem jeho pozo..

Grifonek brabantský - Brabantík


Grifonek brabantský - Brabantík (Petit Brabancon) Povaha plemene Grifonek brabantský je neobyčejně jemný, citlivý, mazlivý a přítulný, výborný rodinný pes. Je nepřehlédnutelný..

Biewer Yorkshire Terrier


Biewer Yorkshire Terrier Povaha plemene Biewer patří mezi inteligentní a veselá plemena. Svému pánovi jsou oddanými společníky. Milují zábavu a rošťárny. Jsou to však také vel..

Argentinská doga


Argentinská doga (Argentinský mastif, Dogo Argentino, Argentinian Mastiff) Povaha plemene Argentinská doga je ztělesněním toho, pro co byla vyšlechtěna - strážce a ochránce. J..

Co chcete vědět o Irský Teriér?

Chcete vědět více o Irský Teriér? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Irský Teriér a podobných témat.

Trimování – víte, jak na to?


Aug 21, 2016 ... ... irský teriér, kern teriér, Jack Russell teriér, knírači – všichni, norfolský teriér, norwičský teriér, ohaři, Parson Russell teriér, ...

Crufts 2023


Mar 17, 2023 ... Terrier. Drsnosrstý teriér - Ch Blanca Vd Schoenen Bergen (Blanca). Hound. Irský vlkodav - Ch Sade Paris (Paris) ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Více toho o Irský teriér nemáme

Pro další informace o Irský teriér zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Irský teriér.