Zmáčkněte ESC pro zavření

Jsem doma

Tipy na vše o Jsem doma přímo od chovatelů pro chovatele.

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Proč si nekupovat psa, ale vzít ho z útulku


Útulky už pejsky, kteří jsou s nimi delší dobu, znají. Některé útulky provozují dočasné péče. Pejsci v dočaskách jsou umístěny do rodiny a při podpisu adopční smlouvy se rodi..

Příprava na nového člena rodiny


Mít domácího mazlíčka je jedním z nejuspokojivějších zážitků, které může člověk zažít, ale je to také značná odpovědnost. Před rozhodnutím o adopci nebo přivedení domácího ma..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Greyhound


Greyhound (Anglický chrt) Povaha plemene Greyhound je klidný, mírný a někdy vyloženě líný pes. Je inteligentní, učenlivý, citlivý, oddaný, hravý, veselý, velmi rychlý a také ..

Jak naučit psa být doma sám


Oct 9, 2015 ... Ten nářek, když jsem odemykala, byl šílený. A co teprve to, co mě doma čekalo. To by člověk neřekl, co vše pes za 5 minut stihne :-).

Co chcete vědět o Jsem Doma?

Chcete vědět více o Jsem Doma? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jsem Doma a podobných témat.

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Sama jsem měla psa a nyní mám dvě kočky a nedovedu si představit, ... Když jsme doma, nedovolí si jít na kočičí WC debužírovat, ...

Starý pes – problémové soužití?


May 26, 2014 ... Jako první jsem adoptovala fenku jménem Karinka, fenka, ... Nikdy jsem neměla doma psa, co by řešil tolik věcí, normální pes si hlídá doma ...

Mikeš přišel o domov i psí kamarády


Aug 16, 2019 ... Bydlel jsem se svojí psí smečkou doma, ale pak se to nějak ... Jsem veselej hravej kluk, co miluje balonky a především nadevše svoje páníčky ...

Darwin zůstal zase sám


Dec 16, 2019 ... "To jsem zase já, Darwin❤️, ne není to vtip, jsem opravdu zase zpátky u ... Miluju lidi, mám rád děti, doma jsem vzorný a venku v pohodě, ...

Máte doma psa, nebo vlka?


May 26, 2014 ... Před nějakým časem jsem narazila na článek o zajímavém výzkumu, který uskutečnila Friederike Rangeová z vídeňské Univerzity veterinární ...

Chovat psa doma, nebo venku?


Oct 23, 2019 ... Díky psí přítomnosti se doma cítíme lépe, o kladech společného spaní už jsem psala zde. Má to samozřejmě i svoje mouchy. Zametání chlupů bude na ...

Chovat psa doma, nebo venku?


Oct 23, 2019 ... Mezi klady soužití se psem doma jistě patří společně strávený čas. ... se doma cítíme lépe, o kladech společného spaní už jsem psala zde.

Více toho o jsem doma nemáme

Pro další informace o jsem doma zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jsem doma.