Zmáčkněte ESC pro zavření

Sam doma

Tipy na vše o Sam doma přímo od chovatelů pro chovatele.

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Francouzský buldoček


Francouzský buldoček (Bouledoque francais) Povaha plemene Francouzský buldoček je extrovertní, veselý a inteligentní pes. Dokáže být i tvrdohlavý a umí si jít za svým, když si..

Anglický kokršpaněl


Anglický kokršpaněl (kokr, English Cocker Spaniel) Povaha plemene Základní charakterovou vlastností kokršpaněla je optimistická veselá nálada. Anglický kokršpaněl je stále ves..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Basset


Basset (baset) Povaha plemene Tento psí kamarád je vynikajícím a veselým společníkem. Baseti jsou také velice klidní až flegmatičtí psi a ve svém konání jsou trpěliví a vytrv..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Vestfálský jezevčíkovitý honič


Povaha plemene Vestfálský jezevčíkovitý honič se vyznačuje živou a veselou povahou. Je to plemeno vyrovnané, sebejisté a během práce prokazuje velkou odvahu a výdrž. Doma je k..

Velskorgi - Pembroke


Povaha plemene Tato mimořádně velká psí osobnost budí často rozporuplné pocity. Někteří lidé považují jeho vzhled za komický, jiní obdivují velškorgiho, který je oblíbencem a..

Velký švýcarský salašnický pes


  Povaha plemene I přes svůj impozantní vzhled má velký švýcarský salašnický pes mírnou vyrovnanou povahu. Může se chlubit odvahou a inteligencí, v každé situaci se chová nebo..

Velký münsterlandský ohař


Povaha plemene Jedná se o plemeno velmi společenské a hravé. Tito psi jsou energičtí a pracovití. Nebývají nervózní ani agresivní. Jsou to velmi chytří a dobře cvičitelní psi...

Tosa Inu


(Japonská doga, Japanese Fighting Dog) Povaha plemene Tosa inu je velice sebevědomý, vyrovnaný, inteligentní a klidný pes. Málokterá situace jej vyvede z míry. Nekompromisně s..

Tibetský teriér


Povaha plemene Tibetský teriér je živý, veselý, ostražitý a inteligentní pes. Děje-li se něco neobvyklého, štěká a hned tak něčeho se nezalekne, proto je výborným hlídačem. Sv..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Co chcete vědět o Sam Doma?

Chcete vědět více o Sam Doma? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Sam Doma a podobných témat.

Sám doma - Kdo si hraje, nezlobí


Aug 20, 2015 ... Vy neznáte kong? Aby pejsek sám doma nezlobil kong - hračka plněná pamlsky Další, pro psy tuze oblíbenou hračkou, je kong. Je vyráběn z velmi ...

Jak naučit psa zvládat samotu?


Sep 24, 2018 ... Pes, jenž snáší odloučení od páníčka hůře, dokáže doma udělat pořádnou ... Být sám a nebát se je pro většinu psů velice obtížný úkol.

Jak naučit psa být doma sám


Oct 9, 2015 ... Jak naučit psa být doma sám. Pes je od přírody zvíře smečkové. Domestikací se z něj stal tvor společenský, neustále obklopený člověkem.

můj pes a já - Život psa


Pes štěká, když je sám doma? V minulém článku jsme se dozvěděli, jak předejít tomuto nepříjemnému zlozvyku u štěňat, dnes se budeme věnovat mnohem ...

Výcvikové video Brit (18) - Sám doma


Jan 25, 2014 ... Mnoho problémů vzniká, když má být "Pes sám doma". A to především pokud chováme psa v bytě. Proto je nutné toto nezanedbat a již od mala psa ...

Mýtus o schodech


Oct 22, 2014 ... ... když ho sám majitel krmí nadměrným množstvím nesprávného krmiva a dopřává mu jen minimum pohybu. ... „Ne, raději zůstanu doma!

Jména pro křečky


Apr 4, 2016 ... Někdy nás jméno napadne téměř ihned, jindy je třeba křečka nějakou dobu doma mít, než přijdeme na to správné.

Více toho o sam doma nemáme

Pro další informace o sam doma zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o sam doma.