Zmáčkněte ESC pro zavření

Sen

Tipy na vše o Sen přímo od chovatelů pro chovatele.

Irský jemnosrstý pšeničný teriér


Irský jemnosrstý pšeničný teriér (Irish Soft Coated Wheaten Terrier) Povaha plemene Od ostatních teriérů se Irish Soft Coated Wheaten Terrier odlišuje nejen svým vzhledem, ale..

Basenži


Basenži (Basenji) Povaha plemene Hledáte-li zcela rovnocenného psího partnera, může být basenži tou správnou volbou. Tito psi své pány milují, ale téměř nikomu nedovolí rozhod..

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Amerického foxhounda v ČR jen tak neuvidíte


Foxhoundi jsou poměrně vzácnými psy, především na našem území. Budou skvělými parťáky, ale zároveň mají náročnější výcvik a neskutečné množství energie. Dokázali byste žít s ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Sen zvířat


Sen zvířat. Místo konání: Praha 9 Vinoř. Kontakt: senzvirat@seznam.cz. Odkaz: http://www.sen-zvirat.cz/. Termín: 16.09.2018 - 16.09.2018. Čas: 9:00-16:00.

Sen zvířat


Sen zvířat. Místo konání: Praha 9 - Vinoř, Hoffmanův dvůr. Kontakt: senzvirat@seznam.cz. Odkaz: http://senzvirat.sweb.cz. Termín: 10.9.2017.

Co chcete vědět o Sen?

Chcete vědět více o Sen? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Sen a podobných témat.

Sen zvířat


Sen zvířat. Místo konání: Praha 9-Vinoř, Hoffmanův dvůr. Kontakt: senzvirat@seznam.cz.

ZIMNÍ SEN 2018


ZIMNÍ SEN 2018 ... Dvouetapový závod na základě pravidel dogtrekkingu s důrazem na orientaci v terénu za extrémního počasí. ... Trasa: Mapové podklady budou ...

Sen Zvířat 11.ročník


Vážení přátelé, opět Vás srdečně zveme k účasti na 11. ročníku největší umisťovací výstavy zvířat z útulků z celé ČR SEN ZVÍŘAT 2016.

Sen zvířat


Sen zvířat. Místo konání: Praha 9 - Vinoř, Hoffmanův dvůr. Kontakt: senzvirat@seznam.cz.

Sen zvířat 2015


Domů » Psí akce » Sen zvířat 2015. Sen zvířat 2015. Místo konání: Praha 9 - Vinoř, Hoffmanův dvůr. Kontakt: senzvirat@seznam.cz.

SEN ZVÍŘAT 2016


SEN ZVÍŘAT 2016 ... Delegátka Janča ochotně poví,jak to v útulku chodí, a jak žijí podenca v jejich domovině. samozřejmostí budou i přeměty ke koupi -obojky, ...

SEN ZVÍŘAT


SEN ZVÍŘAT, Psí akce, PESWEB. ... Vás zveme k účasti na 10. jubilejním ročníku největší umisťovací výstavy zvířat z útulků z celé ČR SEN ZVÍŘAT 2015.

Žiji svůj sen


Sep 17, 2015 ... "Žiji si svůj sen," říká Erika Gašparová, výtvarnice z Košic. Vyrábí miniaturní plstěné dekorace, ozdůbky a šperky a ukáže nám, ...

Zakládám chovatelskou stanici.


Dec 13, 2011 ... Kdo už byl na mých internetových stránkách, ta se tam mohl dočíst, že mám velký sen, a to založit vlastní chovatelskou stanici, ...

Jak na canicross neboli běh se psem?


Aug 23, 2018 ... Spousta z nás podléhá potřebě splnit si sen a pořídit si originálního mazlíčka, a tím je miniaturní prase neboli miniprase.

Pražské psí akce listopadu


Nov 15, 2019 ... Spousta z nás podléhá potřebě splnit si sen a pořídit si originálního mazlíčka, a tím je miniaturní prase neboli miniprase.

Opravdu chci mít doma psa?


Oct 24, 2011 ... Byl to jejich sen nebo rozmar? Nebo pouze trend domácnosti nebo té dnešní doby!? (příklad - rodina má malého, rozmazleného, ...

Více toho o sen nemáme

Pro další informace o sen zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o sen.