Zmáčkněte ESC pro zavření

Cerna ovce

Tipy na vše o Cerna ovce přímo od chovatelů pro chovatele.

Východosibiřská lajka


Povaha a charakter východosibiřské lajky Východosibiřská lajka je klidné a vyrovnané povahy. Je velmi inteligentní a snadno se učí. Rychle si zvyká a není pro ni problém žít i..

Trpasličí pinč


Povaha plemene Trpasličí pinč je pes, který je svou velikostí přímo ideální do města a do bytu. Je malý, milý a přítulný. Navíc je skvělý hlídač a jeho štěkot rozhodně předčí ..

Švýcarský honič


(Lucernský honič, bernský honič, jurský honič, švycký honič, Schweizer Laufhund, Swiss Hound) Povaha plemene Plemeno švýcarský honič se dělí na čtyři různá plemena lišící se n..

Stabyhoun - Frízský ohař


Povaha plemene Frízský ohař je velmi dobrý společník. Je velice milý. Miluje děti. Dá se velice dobře cvičit, je inteligentní. Jeho krev lovce se v něm nezapře. Je to klidný p..

Mudi


Mudi Povaha plemene Pes tohoto plemene je živý, dovádivý a úžasně sebevědomý. Miluje svého pána a všechny ostatní členy své ať už psí nebo lidské smečky. Někdy je sice trochu ..

Manchester teriér


Manchester teriér Povaha plemene Tento, pro nás trochu netradiční zástupce z říše teriérů, svou krev rozhodně nezapře. Manchester teriér je temperamentní, ostražitý, veselý a ..

Malý hladkosrstý pinč


Malý hladkosrstý pinč (německý pinč, trpasličí pinčk, srnčí ratlík) Povaha plemene Nenechte se zmást jeho velikostí! V malém tělíčku se skrývá velké srdce a velká osobnost. Tr..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Foxteriér hladkosrstý


Foxteriér hladkosrstý (Fox Terrier Smooth) Povaha plemene Hladkosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí, ostražití psi. Mezi jejich další vlastnost patří tvrd..

Foxteriér drsnosrstý


Foxteriér drsnosrstý (foxteriér hrubosrstý, Fox Terrier Wire) Povaha plemene Hrubosrstí foxteriéři jsou velice temperamentní, živí, veselí a ostražití psi. Jsou tvrdohlaví, kd..

Basenži


Basenži (Basenji) Povaha plemene Hledáte-li zcela rovnocenného psího partnera, může být basenži tou správnou volbou. Tito psi své pány milují, ale téměř nikomu nedovolí rozhod..

Barbet


Barbet Povaha plemene Povaha barbeta postrádá jakoukoliv komplikovanost - tito psi jsou živí, veselí, přátelští a poměrně snadno poddajní. Mezi důležité povahové vlastnosti ba..

Anglický toy teriér


Anglický toy teriér (English Toy Terrier, Black & Tan) Povaha plemene Přestože je to malý pes, má všechny vlastnosti velkých teriérů. Je inteligentní, přátelský a citlivý. Ang..

Bordeří povídačky


Jan 10, 2018 ... ... nepospíchá a kde ovce dávají dobrou noc, žije pes jménem Kubíček. ... bělostné ponožky a hnědé pálení kolem krátkého čumáku celá černá.

Ovce


Jun 17, 2023 ... Akvaristika · Chov · Chovatel · Drůbež · Hlodavci · Kočka · Koně · Králík · Krmení · Mazlíčci · Nemoci · Pes · Praktické · Ptactvo ...

Co chcete vědět o Cerna Ovce?

Chcete vědět více o Cerna Ovce? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Cerna Ovce a podobných témat.

Odstavení jehňat


Jun 17, 2023 ... Pozor, mladí beránci musí být od matek odděleni ve věku 4 až 5 měsíců, aby ovce nechtěně neoplodnili. Velmi raný odstav. Velmi raný odstav má za ...

Drůbež


Akvaristika · Chov · Chovatel · Drůbež · Hlodavci · Kočka · Koně · Králík · Krmení · Mazlíčci · Nemoci · Nezařazené · Ovce · Pes · Praktické · Ptactvo ...

Více toho o cerna ovce nemáme

Pro další informace o cerna ovce zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o cerna ovce.