Zmáčkněte ESC pro zavření

Německý ovčák

Tipy na vše o Německý ovčák přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Šarplaninec - Šarplaninský ovčák


Povaha plemene Šarplaninec je ostražitý pes, energický, zodpovědný, samostatný, výborný hlídač, oddaný jen svému pánovi a jeho rodině. Je čistotný a má výbornou paměť. Šarplan..

Jihoruský ovčák


Jihoruský ovčák (Južnoruskaja ovčarka) Povaha plemene Jihoruský ovčák je velmi inteligentní, ale tvrdohlavý, proto se hodí výhradně pro zkušené chovatele, je ostrý a pokud nem..

Americko-kanadský ovčák


Americko-kanadský ovčák (Bílý švýcarský ovčák) Povaha plemene Americko-kanadský ovčák není snadno zaškatulkovatelný. Různí psi mají totiž různou povahu. Jeden je plný energie,..

Pudl - Caniche


Povaha plemene Pudl je v současnosti velmi oblíbené plemeno. Je známý svou inteligencí a učenlivostí, proto je vhodný i pro začínající chovatele. Jeho výcvik zpravidla není ná..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Český strakatý pes


Český strakatý pes (Horákův laboratorní pes) Povaha a charakter Český strakatý pes je příjemný, nenáročný a skromný společník, který je přizpůsobivý a zvykne si jak na početně..

Co chcete vědět o Německý Ovčák?

Chcete vědět více o Německý Ovčák? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Německý Ovčák a podobných témat.

Útulek Jimlín volá SOS!


Dec 7, 2016 ... Evidenční číslo:6563 Místo nálezu:Želenice Rasa: nejspíše kříženec německý ovčák Věk/pohlaví: asi 14 let starý, pes Váha: při příjmu 28 kg V ...

Jak poskytnout psovi první pomoc?


Aug 15, 2018 ... Německý ovčák je jedno z nepořizovanějších psích plemen vůbec. ... které jste o vlčácích - jak se německému ovčákovi lidově.

Cuy morče - obr mezi morčaty


Nov 29, 2016 ... Asi vás nepřekvapí, že německý ovčák je nejen nejrozšířenějším pracovním plemenem ve světě, ale i nejrozšířenějším psím plemenem vůbec.

Když máte psa epileptika


Sep 29, 2016 ... Dědičnost epilepsie není ještě zcela prozkoumaná, nicméně některá plemena jako německý ovčák, pudl, kokršpaněl, bígl, kolie nebo jezevčík jí ...

Historie záchranářských psů


Feb 27, 2015 ... „Lze říci, že převládají plemena belgický ovčák Malinois, Německý ovčák, Border kolie, Knírač velký, Zlatý retrívr, Labrador, kříženci, ...

Nejznámější plemena a něco o nich 1


Aug 2, 2011 ... PLEMENO VÝŠKA HMOTNOST. Německý ovčák 55-65 cm 34-43 kg. Dalmatin 50-61 cm 23-25 kg. Pudl velký, střední velký 45-60 cm, střední 35-45 cm ...

Dlouhá srst psům v létě vyhovuje


Apr 27, 2019 ... Německý ovčák je jedno z nepořizovanějších psích plemen vůbec. ... které jste o vlčácích - jak se německému ovčákovi lidově.

Více toho o Německý ovčák nemáme

Pro další informace o Německý ovčák zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Německý ovčák.