Zmáčkněte ESC pro zavření

Krmení

Tipy na vše o Krmení přímo od chovatelů pro chovatele.

Víte, jak se vyrábí psí granule?


Pokud jste hrdým majitelem čtyřnohého kamaráda, či jeho pořízení teprve plánujete, nejspíš je pro vás zásadní otázka správné výživy. Výběr je dnes opravdu široký, avšak nejča..

Flat coated retriever (hladkosrstý retrívr)


Flat coated retrívr je jak vzhledově, tak povahově velmi podobný zlatému retrívrovi. Má rád vodní hrátky, je přátelský s inteligentním výrazem a miluje svou rodinu. Využít se..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Malorská doga


Malorská doga (mallorský buldok, Perro De Presa Mallorquin, Mallorský strážní pes) Povaha plemene Mallorská doga je přátelský a nenáročný pes vhodný do rodiny. Hodí se i do mě..

Knírač velký


Knírač velký Povaha plemene Typickým rysem velkého knírače je dobromyslnost, vyrovnaná povaha a přirozená inteligence, je také veselý a temperamentní. Svou rodinu miluje a těž..

Argentinská doga


Argentinská doga (Argentinský mastif, Dogo Argentino, Argentinian Mastiff) Povaha plemene Argentinská doga je ztělesněním toho, pro co byla vyšlechtěna - strážce a ochránce. J..

Co chcete vědět o Krmení?

Chcete vědět více o Krmení? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Krmení a podobných témat.

Krmení granulemi nebo masem


Nov 11, 2019 ... Granule představují snadný způsob krmení především velkých psích plemen, která mají větší nároky na stravu, co se týká množství i živin.

Rozdíly v krmení koček a psů


Nov 12, 2014 ... Nakrmit psa rozhodně není totéž jako nakrmit kočku. A nejde jen o to, komu je snazší se jídlem zavděčit. Složení jejich krmiv a rituály krmení ...

Co říkáte na krmení psů z ruky?


Sep 19, 2016 ... Mnoho majitelů psů je přesvědčeno, že se při tomto způsobu krmení výrazně prohlubuje vazba mezi psem a jeho člověkem. Navíc takto krmení psi ...

Rozdíly v krmení koček a psů


Nov 12, 2014 ... Nakrmit psa rozhodně není totéž jako nakrmit kočku. A nejde jen o to, komu je snazší se jídlem zavděčit. Složení jejich krmiv a rituály krmení ...

Může pes jíst kosti?


Sep 5, 2014 ... Krmení psa kostmi má skutečně má řadu kladů, nehledě k tomu, že nepochybně patří k filozofii výživy psa na přírodních základech. Při nesprávném ...

Myjete misky na krmení a vodu pro psy?


Nejnebezpečnější pro psy jsou Salmonela a Escherichia coli, které se snadno objeví ve špinavé misce na krmení. V misce na vodu se zase může objevit bakterie ...

Jarní jídelníček - poradna


May 18, 2014 ... Máme tu jaro a nás zajímá, zda máme nějak uzpůsobit stravu svých čtyřnohých miláčků. · Paní doktorko, existují nějaká průmyslově vyráběná krmení ...

Čím krmit housata


Oct 17, 2020 ... Krmení po prvním týdnu života · Pozor na změny krmné dávky · Pastva housat · Je nutná vodní plocha? · Zelené krmení bez pastvy · Husy jsou přísné ...

Krmení


Krmení · Co žere ježek · Svazenka: výsev, spotřeba · Kolik je 1 hektar · Krmná kapusta · Čím krmit krůty · Senáž · Krmná řepa · Krmná mrkev.

Podávání krmiva – kdy a kolik?


Oct 24, 2014 ... Pokud člověk ví, jak na to, je jídlo významným nástrojem upevňování jeho pozice ve smečce, tedy vůči jeho psovi. Detaily o vhodném krmení mi ...

Krmení pro slepice


Apr 29, 2016 ... Kompletní směsi nebo domácí krmení? Každý chovatel má odlišné podmínky ... Nejvhodnější obiloviny pro krmení slepic jsou pšenice a kukuřice.

Krmení chůviček


Feb 4, 2023 ... Vyhledávání. Domů Tagy Krmení chůviček. Krmení chůviček. chuvicka · Chůvička japonská – chov · Magdalena Vašková - 4.2.2023.

Více toho o krmení nemáme

Pro další informace o krmení zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o krmení.