Zmáčkněte ESC pro zavření

Zakladni poslusnost

Tipy na vše o Zakladni poslusnost přímo od chovatelů pro chovatele.

Moskevský strážní pes


Moskevský strážní pes Povaha plemene Na první pohled moskevský strážní pes připomíná bernardýna. Nezdědil po něm hezký a mírumilovný vzhled, ale především obrovskou oddanost s..

Broholmer - Dánská doga


Broholmer - Dánská doga Povaha plemene Povahové vlastnosti broholmera vyplývají z jeho příbuzenství s velkými dogovitými psy. Je to pes velice ušlechtilé, milé a klidné povahy..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Štěně jako nový člen rodiny


Vlastnit štěně je velká zodpovědnost. Před adopcí štěněte je důležité vědět, co očekávat. Od výcviku přes krmení až po socializaci, je toho hodně, co je třeba zvážit. Zde je ..

Západosibiřská lajka


Povaha plemene Západosibiřská lajka je vyrovnaná, věcná a nekomplikovaná. Plemeno je přátelské a disponuje značnou inteligencí. Poměrně snadno se učí a ráda pracuje. Vychází ..

Ainu Ken


Ainu Ken Charakter plemene Ainu-ken je nebojácný a inteligentní pes. Velmi snadno se cvičí a je poslušný a oddaný svému pánovi. Někdy může být problém s jeho svéhlavostí a do..

Výmarský ohař krátkosrstý


Povaha plemene Výmarský ohař je vcelku přátelský a velice energický pes. Velice vhodný je pro lovecké využití, je proslavený svou ostražitostí, hbitostí a systematický vytrval..

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Tibetská doga


Povaha plemene Tibetská doga má mírnější povahu. Je oddaná svému pánovi. Svoji radost z návratu svých majitelů domů po delší nepřítomnosti projevuje až příliš nadšeně. Tibetsk..

Španělský vodní pes


Povaha plemene Španělský vodní pes je aktivní, veselé, živé, přátelské plemeno. Má velmi vyrovnanou povahu. Je také ostražitý a pozorný, ale zbytečně neštěká. Rád si hraje a u..

Španělský galgo


Povaha plemene Španělský galgo je klidný, spíše rezervovaný pes. Ovšem při lovu je živý a průbojný. Je vytrvalý, inteligentní, zvědavý a přítulný k dětem, věrný svým pánům, v ..

Saarlosův vlčák


(Saarloos Wolfhound) Povaha plemene Saarlosův vlčák nezapře povahu svých předků. Vlčí povaha převažuje v jeho genech a má sklony k tuláctví a nevyrovnanému chování. Pes velmi ..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Polský ogar (honič)


(Ogar Polski, Polish Hound) Povaha plemene Polský ogar má klidnou a vyrovnanou povahu. Stejně jako ostatní plemena, která loví ve smečkách, je psem velmi společenským. Potřebu..

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Mudi


Mudi Povaha plemene Pes tohoto plemene je živý, dovádivý a úžasně sebevědomý. Miluje svého pána a všechny ostatní členy své ať už psí nebo lidské smečky. Někdy je sice trochu ..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Katalánský ovčák


Katalánský ovčák (Perro de Pastor Catalan, Catalan Sheepdog) Povaha plemene Katalánský ovčák je učenlivý, inteligentní pracovní pes. Dobrý domácí společník je ovšem také neúna..

Kanárský chrt - podenco


Kanárský chrt - podenco (Kanárský podenco, Podenco canario) Povaha plemene Kanárský chrt je aktivní, odvážný a učenlivý pes. Není agresivní. Svému pánovi je oddaným společníke..

Kanadský retrívr


Kanadský retrívr (Kanadský, retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever) Povaha plemene Původním posláním tohoto plemene bylo vyhánění kachen a jejich aportování z vody. Nov..

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Holandský slídič


Holandský slídič (křepelák, Kooikerhondje ) Povaha plemene Kooiker je inteligentní, učenlivé, pozorné a odvážné plemeno. Tento výborný hlídač má i lovecké sklony, úspěšně hubí..

Foxhound


Foxhound (anglický honič, anglický foxhound, English Foxhound) Povaha plemene Foxhoundi jsou živí, bezstarostní, přátelští a výjimečně chytří psi. Někdy mohou být umínění a ne..

Flanderský bouvier


Flanderský bouvier Povaha plemene Flanderský bouvier je velmi věrný pes a lpí na své rodině. Jsou ostražití a neúplatní, proto jim můžete bez problémů přenechat hlídaní domu i..

Bulteriér


Bulteriér (bulík) Povaha plemene bulteriér Je nadmíru důležité zdůraznit, že bulteriér není svou podstatou žádnou hrůzostrašnou „bestií", jak je někdy v médiích prezentováno. ..

Bruselský a belgický grifonek


Bruselský a belgický grifonek (bruselský grifonek, belgický grifonek, brabantík) Povaha plemene Typickým znakem povahy bruselského grifonka, belgického grifonka a brabantíka j..

Bretaňský ohař


Bretaňský ohař Povaha plemene Inteligentní psi této rasy vynikají nad jiné svou mimořádnou přítulností a pozorností vůči svému pánu. Jejich citlivá duše reaguje jako barometr ..

Více toho o zakladni poslusnost nemáme

Pro další informace o zakladni poslusnost zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o zakladni poslusnost.