Zmáčkněte ESC pro zavření

Německý špic střední

Tipy na vše o Německý špic střední přímo od chovatelů pro chovatele.

Německý špic střední


Německý špic střední (angl.: German Spitz - Medium size Spitz; něm.: Deutscher spitz - Mittelspitz) „Německý špic střední, prostřední ze svých tří bratří." Německý špic středn..

Německý špic vlčí


(German Spitz - Keeshound, Deutscher spitz - Wolfspitz, Chien Loup) „Vlk v rouše plyšáka!" Německý vlčí špic je malý, ale přesto pracovitý společník. Svou pozorností a tempera..

Německý špic velký


(angl.: German Spitz - Giant Spitz; něm.: Deutscher spitz - Grossspitz) „Německý špic velký je hlídač s velkým duchem a malým tělem." Německý špic velký je velmi veselý a odda..

Německý špic trpasličí


(German Spitz - Pomeranian, Deutscher spitz - Zwerspitz) „Malý pes, velký svým duchem." Německý špic trpasličí je velmi veselý a oddaný pes. protože je velmi učenlivý a oddaný..

Německý špic malý


Německý špic malý (Deutscher spitz - Kleinspitz, German Spitz - Miniature Spitz) „Živý plyšák, který se o Vás postará a bude Vaším milým společníkem." Německý špic malý je vel..

Německý pinč


Německý pinč (Deutscher Pinscher, German Pinscher, Standardní pinč) Povaha plemene Je to velmi pohyblivý a energický pes. Jeho charakter obsahuje především hravost a veselost...

Německý ovčák


Německý ovčák (Vlčák, Deutscher Schaferhund, German Shepherd Dog) Povaha plemene Německý ovčák je velice inteligentní a učenlivý pes. Je také velice odvážný a sebevědomý. Je t..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Německý křepelák


Německý křepelák (Deutscher Wachtelhund, German Spaniel, German Quail Dog) „Je všude a vždy připraven, to je Německý křepelák!" Křepelák je velmi mnohoúčelové plemeno. Proto j..

Jagdteriér - Německý lovecký teriér


Jagdteriér - Německý lovecký teriér (Deutscher Jagdterrier) Povaha plemene Německý lovecký teriér je odvážný a pracovitý pes, je velmi vitální, vytrvalý, aktivní a temperament..

Šarplaninec - Šarplaninský ovčák


Povaha plemene Šarplaninec je ostražitý pes, energický, zodpovědný, samostatný, výborný hlídač, oddaný jen svému pánovi a jeho rodině. Je čistotný a má výbornou paměť. Šarplan..

Stabyhoun - Frízský ohař


Povaha plemene Frízský ohař je velmi dobrý společník. Je velice milý. Miluje děti. Dá se velice dobře cvičit, je inteligentní. Jeho krev lovce se v něm nezapře. Je to klidný p..

Rakouský krátkosrstý pinč


(Austrian Shorthaired Pinscher) Povaha plemene Rakouský krátkosrstý pinč je velice živý a pohyblivý pes, přátelský, odvážný a inteligentní, tvrdý sám k sobě. Tento pes velice ..

Maďarský ohař krátkosrstý


Maďarský ohař krátkosrstý (Viszla) Charakter plemene Maďarský ohař je velmi živý a veselý pes a plný chuti do života. Má přítulnou povahu a doslova nesnáší hrubé zacházení. Ne..

Kolie krátkosrstá


Kolie krátkosrstá (skotský ovčák, Smooth Colie) Povaha plemene Krátkosrstá kolie je pracovní plemeno, které v dnešní době plní spíše funkci psa rodinného. Uplatní se však stál..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Jezevčík hladkosrstý


Jezevčík hladkosrstý (jezevčík krátkosrstý, Dachshund Kurzhaar) Povaha plemene Hladkosrstý jezevčík je odvážný, dominantní, svéhlavý. Je také mazaný, ostražitý, vynalézavý, ži..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Co chcete vědět o Německý špic Střední?

Chcete vědět více o Německý špic Střední? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Německý špic Střední a podobných témat.

Malý pán, šikovný pes


Apr 22, 2015 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic. Tenhle věčně živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Nekuřte u zvířat


Oct 13, 2014 ... ... Dixiho, jsem si pořídila s bývalým přítelem ještě na střední škole. ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic.

Kdo si hraje, nezlobí


Jun 26, 2015 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic. Tenhle věčně živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Skinny morče aneb morče bez chlupů


May 31, 2016 ... Portréty oblíbených plemen doma i ve světě: Německý špic. Tenhle věčně živý a hravý společník je nejstarším psím plemenem ve střední Evropě.

Psi slavných osobností


Dec 29, 2021 ... Helena Vondráčková, která má slabost pro německé ovčáky a má, ... Tento mini hlodavec, původem ze stepí jižní a střední Sibiře, ...

Je lepší pořídit psa nebo fenu?


May 20, 2017 ... Pohlaví Vašeho nového pejska hraje při ✓ rozhodování také velkou roli. Fena nebo pes mohou mít totiž odlišné povahy i potřebu péče.

Více toho o Německý špic střední nemáme

Pro další informace o Německý špic střední zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o Německý špic střední.