Zmáčkněte ESC pro zavření

Konflikt

Tipy na vše o Konflikt přímo od chovatelů pro chovatele.

Západosibiřská lajka


Povaha plemene Západosibiřská lajka je vyrovnaná, věcná a nekomplikovaná. Plemeno je přátelské a disponuje značnou inteligencí. Poměrně snadno se učí a ráda pracuje. Vychází ..

Knírač střední


Knírač střední Povaha plemene Střední knírač je pes velmi živý, temperamentní a nebojácný. Vyniká značnou inteligencí a lze ho výborně vycvičit. Je také výborným sportovcem. ..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Samojed


(samojedský špic, samojedskaja sobaka) Povaha plemene Samojed je velice přátelský, přítulný a inteligentní pes. Má rád děti a je nekonfliktní povahy. Některé prameny uvádějí, ..

Portugalský vodní pes


(porti, Cao de agua Portugués, Portuguese Water Dog) Povaha plemene Portugalský vodní pes je přátelský, nadprůměrně inteligentní a pracovitý. Velmi se hodí do rodin s dětmi, k..

Lvíček


Lvíček Povaha plemene Lvíček je přítulné, milé a nekonfliktní plemeno. Je to inteligentní a přátelský společník. Plně respektuje lidskou autoritu a nemá s ní problém. Je to id..

Leonberger


Leonberger Povaha plemene Leonberger je velký pes, velký dobrák, kamarád i hlídač. Je klidný, přátelský, trpělivý, naprosto odevzdaný celé rodině. Snadno se vychovává a nemusí..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Kerry Blue Teriér


Kerry Blue Teriér Povaha plemene Kerry blue teriér je veselý, temperamentní, přítulný pes s kouzelným a přitažlivým zevnějškem, ale je i velmi pozorný. Má velmi rychlé reakce...

Italský spinone


Italský spinone (Spinone Italiano, Italian Wire-haired Pointing Dog) Povaha plemene Italský spinone je výborný lovecký pes vhodný pro práci na suchu i ve vodě. Pracuje sice po..

Grifonek brabantský - Brabantík


Grifonek brabantský - Brabantík (Petit Brabancon) Povaha plemene Grifonek brabantský je neobyčejně jemný, citlivý, mazlivý a přítulný, výborný rodinný pes. Je nepřehlédnutelný..

Entlebušský salašnický pes


Entlebušský salašnický pes Povaha plemene Entlebušský salašnický pes je přeborníkem v množství vynikajících psích vlastností. Je to přátelský společník a ochranář svého pána, ..

Bobtail - Staroanglický ovčák


Bobtail - Staroanglický ovčák Povaha plemene Jako původně pastevecký pes je bobtail dobře ovladatelným psem s vrozeným smyslem pro povinnost. Dnes je chován téměř výhradně jak..

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Konejšivé signály


Sep 8, 2018 ... Psi používají tyto signály ke komunikaci ještě před tím, než nějaký konflikt vůbec nastane. Slouží ke komunikaci mezi psy a jejich účelem je ...

Rady pro majitele reaktivců


Aug 7, 2017 ... ... pro útěkáře a byla to tehdy jedna z nejzásadnějších rad, jaké jsem kdy dostala, jelikož jsem každý konflikt brala jako své selhání.

Co chcete vědět o Konflikt?

Chcete vědět více o Konflikt? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Konflikt a podobných témat.

Světoběžnice Paige


Mar 4, 2015 ... Horší je, když vyvolá konflikt se psem jiné váhové kategorie. Právě to se stalo letos v létě, když Zuzka odjela na dovolenou a nechala svoje ...

Proč pes vrčí?


Pes je od přírody lovec, který řeší konflikt tím, že po druhém psovi či kořisti zavrčí, ožene se, či po něm jednoduše chňapne. Tlama psa je plná zubů, ...

Svoboda jednoho...


Aug 2, 2015 ... Mimo jiné zde riskujete konflikt, jelikož cvičící pes se může leknout, může si hlídat zdroje, může si hlídat svého majitele, ...

Jak se žije psům na Srí Lance


Apr 9, 2016 ... Krvavý konflikt, který si vyžádal desítky tisíc obětí na obou stranách, skončil v květnu 2009. Kromě mrtvých a zmrzačených za sebou zanechal ...

Více toho o konflikt nemáme

Pro další informace o konflikt zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o konflikt.