Zmáčkněte ESC pro zavření

Kdyz pes lina

Tipy na vše o Kdyz pes lina přímo od chovatelů pro chovatele.

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Švédský losí pes


Povaha plemene Švédský losí pes je milý, odvážný a energií překypující pes. Svému pánovi je oddaným společníkem. Je to velmi inteligentní a pracovité plemeno. Má silně vyvinut..

Islandský pes


Islandský pes (Islandský ovčák, islandský špic, Islandsk Farehond, Icelandic Sheepdog) Povaha plemene Islandský pes je vytrvalý, odolný a energický pes, který je hodně závislý..

Chodský pes


Chodský pes Povaha plemene Tento druh psa je značně temperamentní, což ale není možné zaměňovat se zbrklostí. Chodský pes je aktivní, dobře cvičitelný a poměrně snadno ovladat..

Anatolský pastevecký pes


Anatolský pastevecký pes (Coban Cöpegi, Cho-ban Ko-pey, Anatolia Shepherd Dog, Anatolian Karabash Dog) Povaha plemene Anatolský pastevecký pes Anatolský pastevecký pes je roze..

Australská kelpie a vše o ní


Kelpie jsou výbornými hlídači, mají přátelskou povahu a milují jak svého majitele, tak celou rodinu. Na výchovu nejsou náročný a zvládne je i méně zkušený jedinec! Vzhled Kel..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Československý vlčák a rizika jeho chovu


Uvažujete nad koupí vlčáka? Zde se dozvíte, jestli je plemeno vhodné pro vás a jaké je jeho potencionální využití. Vzhled  Československý vlčák je větší než psi, kteří se řad..

Slovenský čuvač


(Slovakian chovach) Povaha plemene Slovenský čuvač je velice dobrý společník. Miluje všechny členy rodiny a svou lásku rozděluje mezi všechny členy rodiny stejnou mírou. Hodí ..

Sibiřský husky


(hasky, Arctic Husky, Siberia Hund) Povaha plemene Husky je věrný kamarád s velkou chutí do života. Rád si hraje s dětmi a je přátelský i k ostatním lidem a psům. Není vhodný ..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Pudl velký (královský)


Pudl velký (královský) Povaha plemene Pudl královský je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný..

Pudl trpasličí


Povaha plemene Pudl trpasličí stejně jako ostatní velikostní typy je velmi živý a energický. Má rád pohyb, a proto velice rád chodí na procházky, běhá a hraje si. Trpasličí pu..

Pudl toy


(toy pudl) Povaha plemene Navzdory malé postavě si toy udržel svoji živelnost, spontánnost, temperament a sílu, kterou oplývají větší příslušníci plemene. Svoji vitalitu a ene..

Pudl střední


Povaha plemene Pudl střední je velice živý, aktivní a temperamentní. Miluje pohyb, a proto rád chodí na procházky, hraje si s dětmi, plave a je vhodný i pro cvičení psích spor..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Kuvasz


Kuvasz Povaha plemene Kuvasz je inteligentní a vyrovnaný pes. Je upřímný, věrný a zároveň také hrdý. Svým majitelům je oddaným společníkem. Ostražitě hlídá a brání rodinu, dům..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Italský volpino


Italský volpino (florentský volpino, Volpino Italiano, Cane de Quirinale, Volpino di Firenze) Povaha plemene Italský volpino je stejně jako ostatní špicové výborný hlídač. Pok..

Francouzský buldoček


Francouzský buldoček (Bouledoque francais) Povaha plemene Francouzský buldoček je extrovertní, veselý a inteligentní pes. Dokáže být i tvrdohlavý a umí si jít za svým, když si..

Beauceron


Beauceron (Berger de Beauce, Bauce Shepherd) Povaha plemene Beauceron je odvážný a velmi inteligentní pes. Ochrana rodiny a hlídání pozemku jsou pro něj samozřejmostí. Je ostr..

Azavak


Azavak (azavažský chrt, Oska, Eidi, Azawakh, Tuareg Sloughi, Sloughi-Azawakh) Povaha plemene Azavak je přírodní plemeno a poměrně málo domestikované, takže v sobě má některé r..

Tibetský teriér - Společenský ovčák


Aug 22, 2014 ... Je to pes přátelský, i když k cizím lidem zpočátku nedůvěřivý, ... Vlasová srst nelíná, líná jen podsada, zachytí se však ve vlasové srsti, ...

Psi a senioři


Apr 29, 2016 ... Ideální samozřejmě je, když staří lidé žijí společně s rodinou. Zatímco mladí jsou v práci a ve škole, pes dělá stařečkům společnost (což ...

Co chcete vědět o Kdyz Pes Lina?

Chcete vědět více o Kdyz Pes Lina? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Kdyz Pes Lina a podobných témat.

Perverzní chutě


Mar 31, 2017 ... Vždyť chuť patří mezi základní smysly, kterými pes poznává okolní svět, ... Ale vědí, že když jsou výkaly na zemi, páníček se zlobí, ...

Jak se vypořádat s kočičími chlupy


Oct 30, 2019 ... Když už jsme u těch vysavačů, pro nás páníčky mazlíčků je velmi cenným pomocníkem ... Nechcete, aby byl pes závislý na vaší přítomnosti?

Více toho o kdyz pes lina nemáme

Pro další informace o kdyz pes lina zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o kdyz pes lina.