Zmáčkněte ESC pro zavření

Ja a ma fenka

Tipy na vše o Ja a ma fenka přímo od chovatelů pro chovatele.

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Ruský toy (moskevský dlouhosrstý toy teriér)


Povaha plemene  Ruský toy je milý, přátelský, veselý, má rád společnost lidí, je prostě takový, jaký má správný společenský pes být. Není agresivní, ale ani bázlivý. Je výbor..

Slovenský kopov


(Slovakian Hound) Povaha plemene Slovenský kopov je velice vytrvalý, ostrý pes, s velice dobře vyvinutým smyslem pro stopování. Je schopen udržet velice dlouho stopu, a proto ..

Sloughi - Arabský chrt


(sluga, Arabian Chrt) Povaha plemene Sloughi je pes s poněkud složitější povahou. Je velmi citlivý. K cizím lidem je nedůvěřivý a může být i agresivní. Pokud však získáte jeho..

Skotský jelení pes


(Deerhound) Povaha plemene V tomto pejskovi najdete opravdu velice věrného a oddaného přítele. Skotský jelení pes je věrný jednomu pánovi. Je velice klidný, mírný a snášenlivý..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Samojed


(samojedský špic, samojedskaja sobaka) Povaha plemene Samojed je velice přátelský, přítulný a inteligentní pes. Má rád děti a je nekonfliktní povahy. Některé prameny uvádějí, ..

Saluka - Perský chrt


(Saluki, Arabian Hound) Povaha plemene Saluki je hrdý pes. Ke svému pánovi dokáže být milý, je mu oddaný, avšak k cizím osobám je odmítavý a netečný, ne však agresivní. Tento ..

Rafeiro do Alentejo


(Portuguesse Watchdog) Povaha plemene Rafeiro do Alentejo je sebejistý a důvěryhodný hlídací pes, zvláště pozorný v noci. Je velmi statečný. Je fixován na vlastní rodinu, na s..

Pyrenejský ovčák


Povaha plemene Pyrenejský ovčák je vhodný do rodiny, dobře vychází s dětmi. Tito psi jsou k nim milí, ale nikoliv dotěrní. S ostatními zvířaty v domácnosti nemají problémy. Ne..

Pyrenejský horský pes


(Chien de Montagne des Pyrénées) Povaha plemene Pyrenejský horský pes je klidný a vyrovnaný pes se sklony k nezávislosti. Je přátelský, vlídný a své rodině je naprosto oddán. ..

Puli


Povaha plemene Puli je velmi činorodý a temperamentní pes. Je také mimořádně učenlivý, velmi přizpůsobivý a dobře snáší výcvik. Je schopný naučit se žít i v městském bytě a mi..

Lvíček


Lvíček Povaha plemene Lvíček je přítulné, milé a nekonfliktní plemeno. Je to inteligentní a přátelský společník. Plně respektuje lidskou autoritu a nemá s ní problém. Je to id..

Luisianský leopardí pes


Luisianský leopardí pes (catahoula, Louisiana Catahoula dog dog) Povahna plemene Luisianský leopardí pes je všestranné pracovní plemeno. Je to nezávislý a neohrožený pes plný ..

Lhasa Apso


Lhasa Apso Povaha plemene Veselý, sebevědomý. Čilý, neohrožený, poněkud se stranící cizích lidí. Lhasa apso je typický společenský pes vhodný do bytu. Miluje svého majitele a ..

Landseer


Landseer Povaha plemene O velkých psech se říká, že bývají mírumilovnější a přátelštější, než malá plemena. Landseer není výjimkou, je to velice milé a společenské plemeno. Mo..

Labradorský retrívr


Labradorský retrívr (labrador, Labrador retriever) Povaha plemene Všestranný, inteligentní, nekonfliktní a přátelský pes je oblíbený nejen jako rodinný společník. Někteří labr..

Holandský ovčácký pudl


Holandský ovčácký pudl (Schapendoes) Povaha plemene Holandský ovčácký pudl byl původně určen k hlídání a zároveň to byl pes honácký. Jeho základními rysy jsou ostražitost, hra..

Čivava - Chihuahua


Čivava - Chihuahua (Chihuahua) Povaha plemene Obranářská a odvážná povaha čivav, neubírá nic na jejich roztomilosti a přítulnosti. Dokáží být agresivní a neukázněné, ale při d..

Čínský chocholatý pes


Čínský chocholatý pes (Chinese Crested Dog) Povaha plemene Čínský chocholatý pes je považován za originálního a příjemného společníka. Je to veselý pes, kterého si páníček ryc..

Český teriér


Český teriér Povaha plemene Český teriér je veselý pes s milou povahou. Je velmi oddaný svému páníčkovi, ke svému okolí se však může chovat rezervovaně a není příliš vstřícný ..

Český horský pes


Český horský pes Povaha plemene Český horký pes má příjemnou, přátelskou povahu. Přestože je to sebevědomý a živý pes, je lehce ovladatelný a dá se dobře vycvičit. Je snášenli..

Černý ruský teriér


Černý ruský teriér (Tchiornyj Terrier) Povaha plemene Černý ruský teriér zdědil po svých předcích údajně jen to nejlepší - je vyrovnaný jako rotvajler, rozvážný i razantní jak..

Více toho o ja a ma fenka nemáme

Pro další informace o ja a ma fenka zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o ja a ma fenka.