Zmáčkněte ESC pro zavření

Proc je dobre byt psem

Tipy na vše o Proc je dobre byt psem přímo od chovatelů pro chovatele.

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Izraelský neboli kanaánský pes


Kanaánský pes, u nás velmi málo rozšířené plemeno o kterém jste možná ani neslyšeli. Je velmi ostražitý, hbitý a loajální. Hodí se do psího sportu, zároveň bude nerozlučným p..

West Highland White teriér


(westík) Povaha plemene West highland white teriér je živý, extrovertní a sebevědomý pes. Hned tak jej něco nepřekvapí. Velmi věří ve své schopnosti, je odvážný, neohrožený a ..

Šiba Inu - Shiba


Povaha plemene Šiba inu je ostražitý a upřímný pes. Neustále si vyžaduje pozornost svého okolí, chce, aby se vše točilo kolem něj. Na každý neznámý zvuk, neznámého člověka neb..

Sussex španěl


Povaha plemene Sussex španěl je přítulný, veselý a uštěkaný pes, aktivní a neúnavný pracant, který je vždy ve střehu. Bývá mazaný a trochu svéhlavý, někdy žárlivý. Sussex špan..

Skajteriér - Skye Terrier


(Skye teriér) Povaha plemene Skye teriér je důstojný a elegantní pes. K cizím lidem je nedůvěřivý. Svého pána však oddaně miluje, ale svého vůdce smečky si vybere sám, i když ..

Rafeiro do Alentejo


(Portuguesse Watchdog) Povaha plemene Rafeiro do Alentejo je sebejistý a důvěryhodný hlídací pes, zvláště pozorný v noci. Je velmi statečný. Je fixován na vlastní rodinu, na s..

Německý ohař dlouhosrstý


Německý ohař dlouhosrstý (Deutscher langhaariger Vorstehhund) „Dlouhosrstý německý ohař je velmi elegantní společník!" Německý dlouhosrstý ohař je živý, inteligentní a dobře o..

Malý münsterlandský ohař


Malý münsterlandský ohař Povaha plemene Malý münsterlandský ohař je inteligentní, poslušný a mírumilovný pes. Má pozitivní vztah k životu a nekomplikovanou a veselou povahu. J..

Malý modrý gaskoňský honič


Malý modrý gaskoňský honič Povaha plemene Tito psi mají vřelou povahu. Co se týče jeho pracovních vlastností, malý gaskoňský honič má výborný čich, všestranné lovecké nadání a..

Laponský pes


Laponský pes Povaha plemene Ačkoli jde o plemena původně ovčácká, velice dobře se adaptovala do role domácích mazlíčků. Není divu. Pes je veselý, vitální, hravý, přátelský a v..

Laponský ovčák


Laponský ovčák (Lapinporokoira) Povaha plemene Laponský ovčák je přátelský a hravý pes. Jsou to velmi vitální a sebevědomí psi. Můžou být poněkud tvrdohlaví a hrdí. Díky své i..

Kolie dlouhosrstá


Kolie dlouhosrstá Povaha plemene Je to krásný, působivý a elegantní pes mírné a přátelské povahy. Je neuvěřitelně inteligentní a aktivní. Miluje život v kruhu rodiny, výborně ..

Knírač malý


Knírač malý   Povaha plemene Malý knírač vyniká značnou pracovitostí, vytrvalostí, ale i samostatností. Vždy srší dobrou náladou a energií. V zásadě je to plemeno pracovní, vy..

Jezevčík trpasličí


Jezevčík trpasličí Trpasličího jezevčíka vlastní Zuzana Paroubková Povaha plemene Jezevčík je sebevědomý a svérázný pejsek, ale nesmíme opomenout jeho chytrost a vynalézavost...

Jezevčík dlouhosrstý


Jezevčík dlouhosrstý (Dachshund, Dackel, Teckel) Povaha plemene Jezevčík je inteligentní, vynalézavé a charakterní plemeno. Není nejposlušnějším psem a dokáže být značně umíně..

Italský corso pes


Italský corso pes (Kane Korso, Cane Corso Italiano, Italian Cane Corso) Italský Corso pes (nebo také Cane corso) Povaha plemene Italský Corso pes je odvážný a vytrvalý obranář..

Irský setr


Irský setr (Irský červený setr, Irish Red Setter) Povaha plemene Irský setr je inteligentní, trochu svéhlavý, ale přesto dobře cvičitelný pes. Z hlediska myslivosti je ovšem v..

Holandský ovčácký pudl


Holandský ovčácký pudl (Schapendoes) Povaha plemene Holandský ovčácký pudl byl původně určen k hlídání a zároveň to byl pes honácký. Jeho základními rysy jsou ostražitost, hra..

Dandie Dinmont teriér


Dandie Dinmont teriér Povaha plemene Tento pes je věrný a hravý. Není útočný, snese se s dětmi i jinými domácími zvířaty. Je přátelský a přitom velice dobrý hlídač. Štěkot, kt..

Cane Corso


Cane Corso Cane corso (nebo také Italský Corso pes) Povaha plemene Cane corso je pes velmi odvážný a tvrdě brání svého pána a jeho rodinu. Nikdy však nezaútočí jako první. Je ..

Broholmer - Dánská doga


Broholmer - Dánská doga Povaha plemene Povahové vlastnosti broholmera vyplývají z jeho příbuzenství s velkými dogovitými psy. Je to pes velice ušlechtilé, milé a klidné povahy..

Briard - Francouzský ovčák


Briard - Francouzský ovčák Povaha plemene Povaze briarda vévodí inteligence, pracovitost, odolnost a odvaha. Tito psi mají silně vyvinutý hlídací instinkt, takže svou rodinu n..

Bobtail - Staroanglický ovčák


Bobtail - Staroanglický ovčák Povaha plemene Jako původně pastevecký pes je bobtail dobře ovladatelným psem s vrozeným smyslem pro povinnost. Dnes je chován téměř výhradně jak..

Bílý švýcarský ovčák


Bílý švýcarský ovčák Povaha plemene Povaha bílého švýcarského ovčáka se bez větších výkyvů odvozuje od ovčáckého plemene jako takového. Tento pes je velice inteligentní a snad..

Bernardýn - Svatobernardský pes


Bernardýn - Svatobernardský pes Povaha plemene Povahu svatobernardského psa (bernardýna) asi nejvýstižněji charakterizuje slovo dobrák. Tito psi se chovají přátelsky a téměř o..

Hry se psem


Jan 25, 2015 ... Zde platí několik hlavních zásad, kterých by jste se měli držet. Určitě je dobré nechat si vybrané hračky u sebe a psu je nabídnout ke hře pouze ...

Co chcete vědět o Proc Je Dobre Byt Psem?

Chcete vědět více o Proc Je Dobre Byt Psem? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Proc Je Dobre Byt Psem a podobných témat.

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Velkou výhodou je, že při povelu „místo“ náš mlsoun vletí do klece a já ho můžu zavřít, aniž by to bral jako trest – taky proč, když tam odmala ...

Ten můj je hodný!


Oct 27, 2022 ... Přitom to je v životě s reaktivním psem jedna z nejdůležitějších zásad. (Proč ji mám vlastně na konci? Patří spíš na začátek.) Není náhoda ...

Co dělat, když se dva psi poperou


Feb 12, 2014 ... Je dobré být na to připraven – umět těmto situacím předcházet, řešit je, a popřípadě i nést následky. Proč se psi perou? Agrese patří do ...

Rady pro majitele reaktivců


Aug 7, 2017 ... Je dobré si uvědomit, že vy a váš pes tvoříte tým. ... Nepopírám, že je to často i psychicky náročné, ale když pak společně se svým psem dosáhnete ...

Problémový pes snadno a rychle - 9.


Jul 7, 2014 ... Každý případ daného chování psa si musím promyslet, to, proč jsou se psem ... Rada: Výběr podobného psa si dobře rozmyslete, stejně jako to, zda ...

Psi a koně


Mar 4, 2016 ... Pokud plánujete se psem ke koním, je dobré jej nechat očkovat proti tetanu. Stačí malé poranění psa a při kontaktu s koňským trusem je ...

Vše o kočičí březosti


Jun 19, 2019 ... ... proč. Nejdříve je třeba říct, že k rozmnožování kočičí populace by se mělo přistupovat zodpovědně a připouštět jen jedince s průkazem původu ...

Proč pes žere sníh?


Jan 18, 2017 ... Bavíte se tím, že s pejskem vykopáváte sníh do vzduchu a on ho ✓ radostně chytá do huby nebo jen pejsek rád ochutná bílou nadílku. Je to dobře?

Proč kočky vrtí ocasem


Jun 11, 2018 ... Není to tak, že by pes vrtěl ocasem, když je šťastný, a kočka jím mrskala, když je naštvaná. U obou jde i o způsob, jakým jím vrtí, a důvody ...

Víte, proč se kočky bojí okurek?


Nov 9, 2018 ... Opravdu je to tak, že by se kočky bály něčeho tak neškodného, jako je salátová okurka? Jestli vás napadlo, že za tím musí být něco víc, máte ...

Tak trochu jiní psi


Mar 27, 2017 ... Také znáte ty psy, kteří chytnou hysterický záchvat, když kolem nich jdete se svým psem? ... Ovšem psát o tom, jaký je život s reaktivcem by ...

Více toho o proc je dobre byt psem nemáme

Pro další informace o proc je dobre byt psem zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o proc je dobre byt psem.