Zmáčkněte ESC pro zavření

Jak si jen mohl

Tipy na vše o Jak si jen mohl přímo od chovatelů pro chovatele.

Nejlepší kloubní výživa pro psy roku 2024


Starost o klouby našich čtyřnohých přátel je klíčová, zejména s přibývajícím věkem. V dnešní době je trh s doplňky stravy pro psy plný různých produktů, ale které z nich jsou..

Maltézský psík, vhodný parťák do domácnosti


Přemýšlíte nad pořízením psa, ale chcete spíše malé plemeno? Maltézský psík by mohla být ta správná volba právě pro vás! Na začátek pár zajímavostí: ,,maltézáčci" pochází z ..

Yorkšírský teriér


Yorkšírský teriér (Yorkshire Terrier, jorkšír, jorkšírák) Povaha plemene Jorkšírský teriér je velmi oddán svému pánu, k cizím lidem je většinou nedůvěřivý. Je velmi živý a te..

Šiperka


(Schipperke) Povaha plemene Šiperka (Schipperke) je vynikající hlídač a strážce. Je sebevědomá a dominantní, ale konflikty nevyhledává. Přesto, že je šiperka malý pes, hlídá s..

Ši-tzu


(Shih-tzu) Povaha plemene Shih-tzu je velmi inteligentní a aktivní pes. Hodí se i do malého bytu, je nenáročný na prostor. Ke svému majiteli se chová přítulně a přátelsky. Své..

Silky teriér


(Australský silky teriér, Australan Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér je velice milý společník. Nezkazí žádnou zábavu, velice rád si hraje, je přizpůsobivý..

Ruský barevný boloňský psík


(Russkaya tsvetnaya bolonka) Povaha ruského boloňského psíka Barevný boloňský psík patří mezi společenská plemena. Je inteligentní a hravý. Velmi rychle se učí a díky svému te..

Pekingský palácový psík


(Pekinéz) Povaha plemene Pekingský palácový psík působí už na první pohled jako velmi sebevědomé a klidné stvoření. Svého páníčka si umí získat milou a přítulnou povahou. Větš..

Maltézský psík


Maltézský psík (maltézák, maltézáček, maltézský pinč) Povaha plemene Maltézáček je milý a oddaný pes; citlivý, jemný, hravý a roztomilý. Jednoduše řečeno - ideální pes do bytu..

Boloňský psík


Boloňský psík Povaha plemene Stejně jako bišonek, je i boloňský psík citlivé zvíře, které reaguje na jemné signály a změny v chování člověka velmi intenzivně. Přítomnost něžné..

Australský silky teriér


Australský silky teriér (Australský hedvábný teriér, Australian Silky Terrier) Povaha plemene Australský silky teriér má všechny znaky větších teriérů. Je to ostražitý hlídač,..

Border teriér, ideální parťák do rodiny


Teriéři jsou zejména aktivní a hbití psi. Zároveň se dokáží přizpůsobit životu svého majitele, a border teriér rozhodně není výjimkou! Border teriér a jeho vzhled Border teri..

Venčení psa na vlastní zahradě


Venčení psa na vlastní zahradě může být vynikající volbou pro majitele psů, kteří nemají přístup k parkům nebo zeleným plochám v okolí. Vlastní zahrada může být ideálním míst..

5 důvodů, proč adoptovat psa z útulku


Pakliže uvažujete o tom, že byste si pořídili pejska, dost možná přemýšlíte nad tím, jakou cestou se vydat – zda si pořídit nějakého psa s papíry, nebo kupříkladu si vybrat s..

Kavkazák, pes vhodný jako domácí hlídač


Kavkazský pastevecký pes odstraší zloděje už jen svým velkým tělem. Jejich výchova je náročná a někdy potrápí i zkušené chovatele. Když mu ale vysvětlíte, co se dělat smí a c..

Jak postavit boudu pro psa


Když máte psa, je důležité mu zajistit vhodné a pohodlné místo k pobytu. K dispozici jsou různé možnosti, ale jednou z nejlepších je postavení boudy pro psa. V tomto článku s..

Co dělat když pejsek zvrací


Jsou různé důvody, proč pes zvrací. Může to být jen jednorázové zvracení, psům se může udělat špatně, stejně jako lidem. Nebo to může být dlouhodobější problém, kdy má pes pr..

Vipet


Povaha plemene Vipet patří mezi nejpříjemnější společníky jak v teple a pohodlí domova, tak ve sportu. Je nadmíru čistotný, loužím a blátu se vyhýbá velkým obloukem. V porovná..

Velšteriér - Welsh Terrier


Povaha plemene Jako snad všichni teriéři i velšteriér se projevuje velice živě a energicky, má rozhodně svojí hlavu, je dost tvrdohlavý a nikdy ho neomrzí jakákoli hra. Patří..

Velššpringršpaněl


Povaha plemene Velššpringršpaněl by se dal považovat za opravdového šlechtice s modrou krví. Pro svou charakteristickou veselost a hravost se hodí zejména k dětem, není ani b..

Vaestgoetlandský špic


Povaha plemene Västgötlandský špic je pes velice učenlivý a rychle chápe, co se po něm požaduje. Výchova není složitá, výcvik je díky jeho poslušnosti jednoduchý. Můžeme o něm..

Domácí agility - Tunel


Apr 10, 2017 ... ... jak si někteří myslí, že agility je možné dělat jen na cvičáku, ... si zafixoval jen jednu stranu a Aygo si zase vymyslel, že by mohl ...

Co chcete vědět o Jak Si Jen Mohl?

Chcete vědět více o Jak Si Jen Mohl? Od nás dostanete nejžhavější informace, které se aktuálně týkají Jak Si Jen Mohl a podobných témat.

Jak si užít procházku v zimě


Jan 9, 2015 ... Pejsek vycítí, že něco zkoušíš jen proto, že ti to někdo poradil. Když tomu ale nebudeš sama věřit, nebude to fungovat ani u psa. Psi z nás ...

Brunovy šťastné poslední dny


Dec 24, 2015 ... Ale jsem moc ráda a myslím si, že i on byl, že poslední dny mohl prožít u ... jen kratičkou dobu, ale za tu chvíli mi ukázal, jak dokáže být ...

Dogdancing - jak si neužírat nervy


Nov 26, 2019 ... Jste svým největším nepřítelem. Sami sobě můžete být příčinou pořádného stresu, a to když se na závody pečlivě nepřipravíte. Nemluvím jen o ...

Jak cvičit v létě


Aug 28, 2014 ... Vždyť, jak jsme si už dříve řekli, všechno je jen o správné ... má něco podobného absolvovat poprvé v životě, mohl by s tím mít problém.

Dogdancing - Choreografie a závodění


Oct 7, 2013 ... Nejdřív si hudbu několikrát poslechnu, nevymýšlím žádné cviky, jen vnímám, jak na mě působí. Pomalu nechávám neurčité předtsvy konkretizovat ...

Pes a klec - ANO nebo NE? I.


Mar 22, 2015 ... Nechápu, kdo takovou „vymoženost" mohl vymyslet a děsí mě, že by se to mohlo rozmáhat. ... Záleží jen na způsobu, jak si psa naučíte.

Štěňata a agility - závěr


Mar 6, 2016 ... To bohužel není tak jednoduché, jak by si člověk mohl přát. ... Nejde jen o jiné parkury, ale třeba i jiný přístup k tréninku, ...

Život s Benem – kardiakem


Dec 20, 2014 ... Najednou slyším, jak někdo říká, že ho asi píchla vosa. ... Jen doma si „zabije“ peška a má z toho děsnou radost.

Dog Dancing - Na schovávanou


Feb 10, 2016 ... Když jsem někomu nabízela, jak by mohl cvik naučit, navrhla jsem nejdříve ... Protože stál, nejdřív jsem ho odměnila za to, že si sedl (jen ...

Ben Veliký a jeho výcvik pro Helppes


Oct 6, 2014 ... Považoval se za psa, který má tlamu jen kvůli příjmu potravy – vzít do ní jakýkoliv předmět bylo pro něj dost pod úroveň. A jak už to bývá, ...

Když on bez pamlsku necvičí


Jan 5, 2015 ... Jak docílit toho, aby pes nadšeně pracoval i bez pamlsku? ... naučených cviků a když je pes zvládá, jen předstírám, že si beru pamlsek, ...

Jak správně vybrat tašku pro psa?


Feb 25, 2017 ... Váš pejsek by měl mít dostatek místa, aby se mohl postavit, lehnout si a pohybovat se, když je přepravka úplně zavřená. Psi se zvládnou otočit i ...

Jak si užít procházku v zimě II.


Feb 10, 2015 ... Pro mne to ale žádný magor není, naopak – je to skvělý pes, který jen občas udělá něco nežádoucího. Ke každému pejskovi přistupuji jako k ...

10 tipů pro přeučení odložení I.


Jun 25, 2017 ... Jak si můžete všimnout, jen některé otázky se týkají toho, jak odložení ... že by si z ojedinělých trestů oddělených několika hodinami mohl ...

Dogdancing


Oct 3, 2014 ... Tančení se psem není pro každého. Nejde ale jen o velikost nebo rasu pejska, záleží hlavně na tom, jak jste pilní vy sami.

Myslivcova práva


Jan 2, 2015 ... Co když ale bydlíte u lesa a celý incident by se mohl opakovat? ... Raději se seznamte s tím, co si smí dovolit myslivec a na co musíte brát ...

Jak si založit chovnou stanici?


Mar 7, 2016 ... A pokud byste chtěli, aby například štěňátka byla s průkazem původu, tak si stačí najít jen druhého papírového rodiče, a je to.

Může být příliš pozdě?


Apr 17, 2018 ... Pamatuji si tu situaci, kdy byl Beník v kotci a přišla ta zpráva. ... jak si sami dovolíme a hranice si určujeme jen my sami ♥."

Jako psi a kočky


Jun 27, 2015 ... Jak vychází psi s kočkami a jak kočky se psy? ... Pes si může chtít třeba jen hrát, ale kočce by mohl ublížit, zkoušejte s ním chodit ke ...

Více toho o jak si jen mohl nemáme

Pro další informace o jak si jen mohl zkuste použít naše vyhledávání s upřesněnými hledanými výrazy, které vám dají další informace o jak si jen mohl.